aohbet islami chat omegla türk sohbet cinsel sohbet dini chat sohbet siteleri mobil sohbet Penis Büyütme Ameliyatı Meme Büyütme Ankara Burun Estetiği Ankara Lazer Epilasyon Ankara Lazer Epilasyon Ankara Kürtaj Ankara Kızlık Zarı Dikimi Ankara Lazer Epilasyon Konya Cilt Bakımı Konya Kıl Dönmesi Tedavisi Ankara Hemoroid Tedavisi Ankara Meme Ultrasonu Ankara Radyolog Ankara Selülit Tedavisi Konya Göz Kapağı Estetiği Ankara
Bugun...



Kayapınar Belediyesi’nden Çöl-Yak hastaları için önemli bir hizmet

Kayapınar Belediyesi Çöl-Yak hastaları için Glütensiz ürünlerin yapılacağı fırın ve parkın temel atma töreni gerçekleştirdi.

facebook-paylas
Tarih: 09-05-2025 15:47

Kayapınar Belediyesi’nden Çöl-Yak hastaları için önemli bir hizmet

 

 

Kayapınar Belediyesi 9 Mayıs Dünya Çöl-Yak Günü’nde önemli bir proje için ilk adımı attı.  Belediye Çöl-Yak hastaları için Glütensiz ürünlerin yapılacağı fırın ve parkın temel atma törenini gerçekleştirdi. Temel atma törenine Barış Anneleri, DEM Parti il, ilçe eş başkanları, DBP Diyarbakır İl eş başkanları, Diyarbakır Büyükşehir, Hani, Sur, Bağlar, Yenişehir belediye eş başkanları, Çöl-Yak Diyarbakır derneği yöneticileri ve üyeleri katıldı. Açılış törenin konuşan DEM Parti Diyarbakır İl Eş Başkanı Gülşen Özer ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Doğan Hatun, belediyenin önemli bir projeyi hayata geçirdiği belirtiler.

 

Hizmetlerimiz devam edecektir

Dezavantajlı kesimler için yaşamı kolaylaştırıcı hizmet ve çalışmaların devam edeceğini belirten Kayapınar Belediyesi Eş Başkanları Berivan Gülşen Sencar ve Cengiz Dündar, ihmal edilen ve ertelenen hizmetleri öncelik yaptıklarını belirtiler.  Tören temel atma töreniyle sana erdi

Çöl-Yak fırını

9400 metrekarelik alanda yapılacak olan park ve fırın projesi hem yeşil alan ihtiyaçları karşılatacak, Çöl-Yak  ( glutensiz beslenme) hastası ve fenolketonüri (glutensiz ve proteinsiz beslenme ) hastasının sağlıklı gıdaya erişimi sağlanacaktır. Yapılacak fırında, Ekmek, Poğaça, Simit, kuru pasta, yaş pasta, pizza, dondurma gibi birçok ürün imal edilebilecek.




Bu haber 326 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Belediyeler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI