Bugun...



Siyonist işgal rejimi bütün dünyanın gözü önünde Gazze'de soykırım uyguluyor

İşgalci siyonistlerin Gazze'ye yönelik sürdürdüğü katliamı kınamak amacıyla HÜDA PAR İstanbul İl Başkanlığı tarafından işgal rejiminin konsolosluğu önünde düzenlenen basın açıklamasında, siyonistlerin tüm dünyanın gözü önünde Gazze'de soykırım uygulandığı belirtildi.

facebook-paylas
Tarih: 19-10-2023 01:15

Siyonist işgal rejimi bütün dünyanın gözü önünde Gazze'de soykırım uyguluyor


   

HÜDA PAR İstanbul İl Başkanlığı, siyonist işgalcilerin Gazze'ye yönelik sürdürdüğü bombardımanı telin etmek amacıyla konsolosluk önünde yoğun katılımla basın açıklaması düzenledi.

Konsolosluk önünde toplanan bazı gruplar ise konsolosluğa havai fişek fırlatarak yaşanan katliama tepki gösterdi. Meşalelerin yakıldığı gösteride, Filistin ve HAMAS lehine, işgal rejimi aleyhine sloganlar atıldı.

 

Basın açıklaması öncesinde bir konuşma yapan HÜDA PAR İstanbul İl Başkan Yardımcısı Cafer Ökmen, israilin sadece demir kubbeler ardından Müslümanlarla savaşabileceğini, DNA'larında korkaklık olduğunu söyledi.

Bir avuç Müslümanın işgal rejimini kepaze ettiğini belirten Ökmen, "Allah'ın izniyle Afganistan'da Rus emperyalizmi, Amerikan emperyalizmi nasıl kepaze olduysa israil terör örgütü de kepaze olacak inşallah. Bir avuç Müslüman israilin yıkılamaz denilen ve bazen kendi içimizden bile 'MOSSAD dünyanın en güçlü istihbaratı, israil dünyanın en güçlü ordusu' safsatalarına yıllarca kulak kabartmak zorunda kaldık bir avuç Müslüman bunun böyle olmadığını tüm dünyaya haykırdı." dedi.

 

"İsrailin tahtı bundan sonra yerle bir olmuş, eski günlerine veda etmiştir"

2 milyar Müslüman 8 milyon Yahudi'yi tükürüğüyle boğabileceğini, birer kova su dökseler israili sel alacağını vurgulayan Ökmen, "Bizim düşmanlarımız güçlü değil. Kur'an-ı Kerim bunu bize söylüyor ama bunu gözümüzle görmemize rağmen hala kalplerimiz mutmain değil. Dünyanın en yoksul ülkelerinden birisi, 40 yıldır savaş halinde olan Afganistan 2 süper gücü dize getirdi. İsrailin tahtı bundan sonra yerle bir olmuş, eski günlerine veda etmiştir. İsrail, İslam coğrafyasının göbeğindedir. Amerika apar topar yardımına gelmek zorunda kalıyor. Yarın öbür gün bu insanlar kaçacak delik arayacak, geldikleri gibi defolup gideceklerdir.

 

"Siyonist işgal rejimi, bütün dünyanın gözü önünde Gazze'de soykırım uyguluyor"

Grup adına basın açıklamasını okuyan HÜDA PAR İstanbul İl Başkan Yardımcısı Şerafettin Güler, "Ey Müslümanlar! Gazze'de yıkım, ölüm, vahşet, katliam var. Gazze'nin üstüne bombalar yağıyor. Gazze'de elektrik yok, su yok, yiyecek yok, yaşama hakkı yok. Gazze'de sadece vahşi bir soykırım var. Masum çocuklar ölüyor, kadınlar ölüyor, ihtiyarlar ölüyor ve bunların toplamı olan siviller ölüyor. Hastanelerde yer yok, yoğun bakımlar işlevsiz, jeneratörlerin yakıtı bitti. Bugün Gazze'de insanlık tarihinde görülmemiş bir vahşet yaşanmaktadır. Emperyalist güçlerin desteğini arkasına alan siyonist işgal rejimi, bütün dünyanın gözü önünde Gazze'de soykırım uyguluyor. Ama İslam âlemi sessiz, Dünya sessiz, sözde insan hakları savunucuları başını kuma gömmüş durumdadır. " dedi.

"İşgalci rejimi tüm dünyaya karşı rezil eden kahramanlara selam olsun"

İşgalci rejim tarafından yıllardır adım adım işgal edilen Filistin'e sahip çıkılması çağrısında bulunan Güler, "Son aylarda Mescid-i Aksa'ya baskın düzenleyen terör şebekesine dünyayı dar eden Filistinli kardeşlerinize sahip çıkın. O kutsal mekânda Filistinli gençlerin direnişine sahip çıkın. Ümmetin yetimleri olan Filistinlilerin bağrından çıkan mücahitlerin direnişini destekleyin. Siyonist işgalci çetelerin burunlarını yere sürten, korkaklıklarını bir kez daha ortaya çıkaran Filistinli mücahitlere sahip çıkın. Siyonist işgal rejiminin yenilmez denilen ordularının, delinmez denilen demir kubbelerinin, kendilerinden habersiz kuş uçmaz denilen istihbarat örgütlerinin dünyanın gözleri önünde zelil olduğu manzaraya yıllardır hasret kalmıştık. Hepimizin yüreğini ferahlatan bu görüntüleri sağlayan ve işgalci rejimi tüm dünyaya karşı rezil eden kahramanlara selam olsun. Aksa Tufanıyla şoka giren siyonistlerin Ebrehe kibrini yerle bir eden çağın ebabillerine selam olsun." diye konuştu.

"Müslüman ülkeler ekonomik ve askeri olarak Müslüman kardeşlerinin yanında yer almalıdır"

Mescid-i Aksa ve onu koruyan Filistin halkının ümmetin namusu, onuru olduğunu vurgulayan Güler, "Dün olduğu gibi bugün de yarın da onlara sahip çıkacağız. Ancak bugün her zamankinden daha fazla yardıma ihtiyaçları var. 1948'den bugüne Siyonist işgalci çetenin Filistin halkına ve topraklarına yönelik uyguladığı sistematik işgal ve katliam son safhadadır.  Siyonist terör şebekesi yıllardır abluka altında tuttuğu Gazze'de sivil yerleşim yerlerini aralıksız bombalayarak kelimenin tam anlamıyla soykırım gerçekleştiriyor. Hal böyleyken Müslüman ülkeler ekonomik ve askeri olarak Müslüman kardeşlerinin yanında yer almalıdır. Filistinli Müslümanlar, işgale karşı direnişlerinde yalnız bırakılmamalıdır. Canımızla, kanımızla, malımızla mazlum Filistinli kardeşlerimizin yanında olduğumuzu bir kez daha buradan haykırıyoruz.

 

Program, Abdülbari Çelik hocanın Gazze ve HAMAS'ın devam eden mücadelede galip olmaları, işgalcilerin mağlup olması için yaptığı dua ile son buldu.




Bu haber 491 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Dünya Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI