Bugun...



Kırsal mahalleye, kaliteli yol hizmeti

AK Partili Bağlar Belediyesi, Karacadağ bölgesinde yer alan Topraktaş Mahallesi'nde hem şehir merkezi hem de çevredeki yerleşim yerleriyle bağlantıyı sağlayan yeni yol kazandırdı. Geçtiğimiz yıllarda iki mahalle arasında sorun yaşanmasına yol açan ulaşım sorununu çözülmesini memnuniyetle karşılayan Topraktaş Mahallesi sakinleri, şehir merkezini aratmayan kalitedeki üç buçuk kilometrelik yol hizmeti için Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'na teşekkür etti.

facebook-paylas
Tarih: 03-12-2021 00:03

Kırsal mahalleye, kaliteli yol hizmeti

Bağlar Belediyesi, ilçenin uzun yıllara dayanan ulaşım sorunlarını çözüme kavuşturmaya devam ediyor. Kırsal Topraktaş Mahallesi'nde,  9 metre genişlik ve üçbuçuk kilometre uzunluğunda yeni yol çalışması yapılarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Asfalt alt malzemesi döşenerek kısa sürede tamamlanan yolun ulaşımda bundan önce yaşadıkları sıkıntıları ortadan kaldırdığını dile getiren mahalle sakinleri, böylece şehir merkezi ve çevre yerleşim yerlerine daha konforlu koşullarda ulaşım imkanına kavuştuklarını anlattı.

"ULAŞIM KALİTESİNİ YÜKSELTİYORUZ"

Uzun yıllar ihmal edilen bir sorunu çözüme kavuşturmanın mutluluğunu yaşadıklarına vurgu yapan Başkan Beyoğlu, "Vatandaşlarımızın rahatlıkla kullanabilecekleri konforlu bir yol oldu. Yaptığımız çalışmalarla ilçemizde ulaşım kalitesini yükseltiyoruz. Hizmetin en iyisine layık olan milletimiz için daha yapacak çok işimiz var." ifadelerini kullandı.




Bu haber 252 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Belediyeler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI