Bugun...



Adel Kalemcilik, okula dönüş öneminde de deprem bölgesindeki on binlerce çocuğa ulaşmaya devam edecek.

6 Şubat’ta tüm ülkemizi derinden yaralayan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ilk gününden bu yana bölgedeki ihtiyaç sahibi 15.000 çocuğa İyilik Ağacı Kurumsal Sosyal Sorumluluk projesi kapsamında kırtasiye ve eğitim malzemeleri desteği sağlayan Adel Kalemcilik, okula dönüş döneminde de deprem bölgesinde on binlerce çocuğa ulaşmaya hazırlanıyor.

facebook-paylas
Tarih: 29-07-2023 00:15

Adel Kalemcilik,  okula dönüş öneminde de deprem bölgesindeki  on binlerce çocuğa ulaşmaya devam edecek.

Özündeki “İyilik” değerinden beslenen projeleriyle topluma fayda sağlamak için çalışan Adel Kalemcilik, deprem bölgesindeki çocukların da eşit şartlarda nitelikli eğitime ulaşabilmesi için bugüne kadar çeşitli STK ve kurum iş birlikleriyle 15 binin üzerinde çocuğa, değeri 1.5 milyon TL’yi aşan eğitim ve kırtasiye malzemesi yardımında bulundu.

Yaklaşan “Okula Dönüş Dönemi” için de çalışmalarına devam eden Adel Kalemcilik, bu bölgedeki on binlerce çocuğa kırtasiye ve eğitim malzemeleri desteği sağlamaya devam ederken,  aynı zamanda yaş gruplarına özel etkinlik ve atölye çalışmaları ile bölgede saha aktiviteleri düzenleyecek.

Adel Kalemcilik, kırtasiye sektörünün de yanında olmaya devam edecek

50 yılı aşkın tecrübesi ile 1969’dan beri faaliyet gösterdiği kırtasiye sektöründe Türkiye’nin lider firması olan Adel Kalemcilik, depremden etkilenen bölgede sadece çocukları değil, kırtasiye sektörünü de destekliyor…

 

Kırtasiyecilerin ihtiyacına yönelik olarak Tüm Kırtasiyeciler Derneği (TÜKİD) aracılığı ile deprem bölgesine yapılan yardımlara destek olan firma, bölgede kırtasiye sektörünü desteklemek ve güçlendirmek adına Elazığ ve Diyarbakır’da başlattığı Sektör Buluşmaları’nı Gaziantep ve Adana ile sürdürdü. Adel Kalemcilik, okula dönüş döneminde de yeni proje ve çalışmalarıyla kırtasiyecilerin ve tüm ticari paydaşlarının yanında olmaya devam edecek.

 Adel Kalemcilik Genel Müdürü Oğuz Uçanlar konuyla ilgili şunları söyledi: “Deprem Bölgesindeki çocuklarımızın eşit şartlarda “Nitelikli Eğitim”e erişimlerini çok önemsiyoruz. Felaketin ilk günlerinden bu yana ihtiyaç sahibi 15 binin üzerinde çocuğumuza ulaştık. Okula Dönüş Dönemi yaklaşırken, hem kırtasiye ve eğitim malzemeleri ihtiyaçları hem de yaş gruplarına yönelik eğitici atölye çalışmaları ile bölgede on binlerce çocuğumuza umut olmaya devam edeceğiz.”

 Adel Kalemcilik hakkında:

Türkiye’de kırtasiye denince ilk akla gelen ve bir geleneğe dönüşen Adel Kalemcilik, sektördeki 54. yılını kutluyor. 1969 yılında Anadolu Grubu bünyesinde faaliyete geçen Adel Kalemcilik, kurulduğu günden bu yana dünyanın en eski yazım gereçleri firması olan Faber-Castell ile yürüttüğü iş birliğini ortaklığa dönüştürmüş ve Türkiye’ye değer katan yatırımlarını ara vermeden sürdürmektedir. Adel Kalemcilik, 27 senedir Borsa İstanbul’da işlem görüyor.

Çayırova’da 36 bin metrekare üzerine kurulu üretim tesisiyle Adel Kalemcilik, kâğıt ürünleri haricinde gerek üretim miktarları gerekse ürün çeşitliliği açısından Türkiye’nin ve yakın coğrafyanın en büyük kırtasiye ürünleri üreticisi konumunda ve 40’ın üzerinde ülkeye ihracat yapıyor.

Temmuz 2015’te Çayırova’daki yeni üretim tesisine taşınan Adel Kalemcilik, 4.000’e yakın kırtasiye ürün çeşidi ile Faber-Castell, Graf von Faber-Castell, Adel, Max, Panfix ve Citizen gibi kırtasiye markaları ile Sluban, Playgro gibi oyuncak markalarının pazarlama ve satışını gerçekleştiriyor. Aynı zamanda şirket, TRT ile yaptığı lisans anlaşması ile yayınlanan 6 çizgi filmin oyuncak ve kırtasiye lisans haklarını da elinde bulunduruyor.

 “Kendi çocuklarımıza kullandırmayacağımız hiçbir ürünü piyasaya sunmuyoruz” felsefesiyle hareket eden Adel Kalemcilik, yılda ortalama 40 bin ürün güvenliği ve kalite testi gerçekleştiriyor.

 Adel Kalemcilik, özünde barındırdığı “İyilik” değerinden beslenen ve Birleşmiş Milletler’in 2030 yılına kadar ulaşmayı hedeflediği Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları içinde yer alan İklim Eylemi ve Nitelikli Eğitim alanlarında “İyilik Ağacı” çatısı altında topluma fayda sağlayan çok sayıda sponsorluk ve kurumsal sosyal sorumluluk projesi yürütüyor.

 




Bu haber 674 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Bölge Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI