Bugun...



AK PARTİ’DE TEMAYÜL SÜRECİ BELLİ OLDU

Ak Parti Diyarbakır teşkilatlarında yaşanan değişim süreci kapsamında ilçe başkanlarının belirlenmesi için önemli bir adım daha atıldı. Bu süreçte Kayapınar, Yenişehir, Bağlar ve Ergani ilçelerindeki ilçe başkanlıkları için yeni atamaların nasıl yapılacağına dair ayrıntılar netleşti.

facebook-paylas
Tarih: 16-08-2023 18:23

AK PARTİ’DE TEMAYÜL SÜRECİ BELLİ OLDU

Ak Parti İl Teşkilat Başkanlığı'ndan alınan bilgilere göre, söz konusu ilçelerdeki ilçe başkanlığı belirleme süreci Cuma ve Cumartesi günleri gerçekleşecek olan Teşkilat içi temayül ve Mülakat aşamalarını içerecek. Bu plana göre, 18 Ağustos Cuma günü sabah saat 10:00’da Yenişehir İlçe Başkanlığı'nda başlayacak olan temayül yoklaması, aynı gün saat 15:00'te Kayapınar İlçe Başkanlığı'nda devam edecek. Bu iki ilçede, ilçe kademeleri ve Belediye Meclis üyelerinin katılımıyla temayül yoklaması yapılacak.

Değişim sürecinin ikinci günü olan 19 Ağustos Cumartesi ise, Ergani İlçe Başkanlığı'nda saat 10:00'da ve Bağlar İlçe Başkanlığı'nda saat 15:00'te temayül yoklaması gerçekleştirilecek. Her iki gün boyunca, ilçelerin parti üyeleri ve temsilcileri, ilçe başkanlığı için aday adaylarını belirlemek üzere bir araya gelecekler.

İl Teşkilat Başkanlığı'ndan alınan bilgilere göre, ilçe başkanlığı için aday adayı olan kişiler, ilçelerinin temayül saatinde ilçe başkanlığına adaylık formunu doldurarak adaylık başvurusu yapabilecekler. Ayrıca, ilçedeki temayül sırasında ilçe başkanlığı için aday adayı olan kişiler, İl Koordinatörü tarafından mülakata alınacaklar. Bu mülakat aşaması da aday adaylarının yetenekleri, vizyonları ve partiye katkılarına dair daha detaylı bir değerlendirme sağlamayı amaçlayacak.

Ak Parti Diyarbakır İlçe Başkanlıklarındaki değişim sürecinin önümüzdeki hafta da devam etmesi bekleniyor. Bu değişikliklerin partinin yerel örgütlenmesine ve gelecekteki faaliyetlere nasıl yansıyacağı ise merakla beklenen bir konu olarak dikkat çekiyor.




Bu haber 593 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Manşetler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI