Bugun...



YENİŞEHİRE YENİ 6 SPOR TESİSİ

Yenişehir ilçesinde sağlıklı bireylerin yetişmesi için her yaştan vatandaşın faydalanacağı branşlardan ücretsiz kurslar açan Yenişehir Belediyesi bu kez ilçede Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Spor Toto Teşkilatının desteğiyle yeni spor tesisleri kuruyor.

facebook-paylas
Tarih: 06-06-2023 13:06

YENİŞEHİRE YENİ 6 SPOR TESİSİ

Spora ve sporculara verdiği destekleri sürdüren Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkanı Murat Beşikci vatandaşların ücretsiz faydalanacağı 2 Kapalı Tenis Kortu, 2 Açık Tenis Kortu, 1 Sentetik Çim Futbol Sahası, 1 Voleybol Sahası ve  Basketbol Sahası İnşasına  başlandığını müjdeledi.

TÜM VATANDAŞLARIMIZA HAYIRLI OLSUN

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Yenişehir Belediyesi  ile Spor Toto Teşkilatının desteğiyle ilçeye yeni spor tesislerinin kazandırılacağını anlatan Başkan Beşikci, Geleceğimizin teminatı gençlerimiz için çok amaçlı olarak planlanan spor tesislerimizin yapımına başlamış bulunmaktayız. Vatandaşlarımızın günün büyük çoğunluğunu geçirebileceği ve spor yapacakları 2 Kapalı Tenis Kortu, 2 Açık Tenis Kortu, 1 Sentetik Çim Futbol Sahası, 1 Voleybol Sahası ve  Basketbol Sahası İnşamıza başlamış bulunmaktayız. Tüm çabalarımızı ve imkanlarımızı sonuna kadar gençlerimiz için kullanacağız” dedi.

 

 




Bu haber 644 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Belediyeler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI