Bugun...



YENİŞEHİR’DE 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ KUTLANDI

Yenişehir Belediyesi tarafından Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci'nin de katılımıyla özel gereksinimli bireylere yönelik olarak koro, şiir dinletisi ve tiyatro etkinlikleri ile tekerlekli sandalye dağıtım töreni düzenlendi.

facebook-paylas
Tarih: 01-12-2023 16:35

YENİŞEHİR’DE 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ KUTLANDI

Yenişehir Belediyesi tarafından Şehitlik Mahallesinde bulunan Rabia-tül Adeviyye Kadın Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen etkinliğe

Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, Yenişehir Belediye Başkan Yardımcısı Özgür Polat, Yenişehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdür Vekili Yasemin Ensari, Yeniden Yaşam Kanserle Mücadele Derken Başkanı Şükrü Abay, Zihinsel Engelliler Derneği Diyarbakır Şube Başkanı Güler İnan, Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ömer Askan, ortopedik engelliler Derneği Başkanı Nizamettin Karaçam, Görme Engelliler Derneği Başkanı Akif Karakaş, Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Emin Baran, Diyaliz Hastalarının Haklarını koruma Derneği başkanı Mehmet Seven, Umut Var Derneği Başkanı Levent Baykara katıldı.

Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, "Hepimizin birer engelli adayı olduğu günümüzde onlarla empati kurmaya, onların ihtiyaçlarını karşılamaya ve hayata geçirdiğimiz projelerimiz ile hayatlarını daha da kolaylaştırmayı amaçlamaktayız. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle de özel gereksinimli kardeşlerimize yönelik olarak bir program düzenledik. Programımız kapsamında hem tekerlekli sandalye ve hasta yatağı ihtiyaçlarını karşıladık hem de onlarla yeniden sohbet etme fırsatı bulduk. Yenişehir Kaymakamlığı ve Yenişehir Belediyesi olarak kendilerine maddi ve manevi desteklerimizi sunmaya devam edeceğiz” dedi.




Bu haber 718 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI