Bugun...



Kuyumcular: Bu gidişle gram altın fiyatı 1000 lirayı bulacak

Altın fiyatı her geçen gün yeni bir rekora imza atıyor. Dolar 12 lirayı, gram altın fiyatı ise 735 lirayı geçti. Kuyumcular, gram altın fiyatının 1000 lirayı bulabileceği öngörüsünde bulundu. Yükselen altın fiyatlarını değerlendiren Batman’daki kuyumcular, altın ve döviz kurunda yaşanan hareketliliğin piyasayı durma noktasına getirdiğini söyledi.

facebook-paylas
Tarih: 25-11-2021 00:05

Kuyumcular: Bu gidişle gram altın fiyatı 1000 lirayı bulacak

Altın fiyatlarındaki yükselişten en çok halkın etkilendiğini belirten kuyumcular, artık altın alma değil sorma devrinin başladığını ifade etti. Ülkenin tek gündeminin dolar ve altın olduğunu, hem doların hem de altının gün içerisinde sürekli yükseldiğini vurgulayan kuyumcular, herkesin bundan olumsuz yönde etkilendiğini kaydetti.

“BU GİDİŞLE ÇEYREK BİN 200 LİRAYI GEÇECEK”

Yaklaşık bir ay içerisinde altın fiyatının 300 lira arttığına dikkat çeken kuyumcu Mehmet Şerif Toğ, “Bundan bir ay önce 24 ayar altın 485 lirayken şimdi ise altının gramı 725 lirayı geçti. Altın bir ay içerisinde 250 TL bir yükseliş yaptı. Millet şaşkın, şu an ne yapacağını bilmiyor. Alıcı yok, millet elindeki altını satmak zorunda kalıyor. Çeyrek fiyatı bin 100 lira ama bu gidişle bin 200 lirayı geçecektir.” dedi.

“MİLLET PERİŞAN, ŞU AN DURUM VAHİMDİR”

Öyle görülüyor ki gram altın fiyatı bin TL’yi bulacaktır” diyen Toğ, şöyle devam etti: “Millet perişan, alım gücü bitmiş. Vatandaşlar ne yapacaklarını bilemiyorlar. Altın alan memnun değil, satanda elinde bir şey bırakmamış. Şu an durum vahimdir. Altın satan kârlı değil. Çünkü sattığını yarın alamıyor. Vatandaş bugün sattığını yarın daha fazla vererek satın alıyor. İşler kırıktır, iş dönmüyor. Hep soran oluyor, alan yok.”

 




Bu haber 239 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Eğitim Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI