Bugun...



Umut Kervanı depremzedelerin yanında yer almaya devam ediyor

6 Şubat'ta meydana gelen depremin ilk gününden itibaren deprem bölgelerinde çalışmalarını sürdüren Umut Kervanı Vakfı, Adıyaman'da depremzedelerin ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyor.

facebook-paylas
Tarih: 19-06-2023 00:25

Umut Kervanı depremzedelerin yanında yer almaya devam ediyor

Kahta Umut Kervanı, depremden etkilenerek konteyner kentte yaşamlarını sürdüren yüzlerce aileye gıda ve çocuk bezi yardımında bulundu.

Umut Kervanı, Yetimler Eli ve Yetimler Vakfı temsilcileri tarafından yapılan ziyaretle ve tespitlerin ardından dağıtılan yadım paketlerinden dolayı depremzedeler, hayır kurumlarına teşekkür etti.

Kahta'da kurulan K-1 Konteyner Kent'in bulunduğu alanda dağıtım yaptıklarını dile getiren Kahta Umut Kervanı Başkanı Mehmet Sivil, "6 Şubat'tan beri Umut Kervanı ve Yetimler Vakfı olarak sahalardayız. Bugün Kahta ilçemizdeki konteyner kentte bulunan yüzlerce ailemize gıda kolisi dağıtımında bulunduk. Allah emeği geçen bütün Müslüman kardeşlerimizden razı olsun. Devam eden ihtiyaçla var. Nakdi ihtiyaç, çocukla için bayramlık, gıda ve daha birçok ihtiyaç devam ediyor. Malumunuz olduğu üzre önümüzde Kurban Bayramı var. Kurbanlıklarınızı depremzede kardeşlerimize ulaştırmak için bağışlarınızı bekliyoruz. Rabbim hayırlarınızı kabul etsin." dedi.




Bu haber 432 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Bölge Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI