Bugun...



Davut Arzu: “Çınar Evimiz, Burada Yaşayanlar Ailemizdir”

AK Parti’den Çınar Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Davut Arzu, seçim çalışmaları hakkında özel açıklamalarda bulundu.

facebook-paylas
Tarih: 19-02-2024 15:33

Davut Arzu: “Çınar Evimiz, Burada Yaşayanlar Ailemizdir”

 

 

Çınar’da parti ayrımı yapmadan herkese yardımcı olan, halk tarafından sevilen Davut Arzu, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde AK Parti’nin belediye başkan adayı olması ilçede memnuniyetle karşılandı.

İş insanı olan ve ailenin en sevilen simalarından biri olduğu öğrenilen Davut Arzu, makama, koltuğa güvenen biri olmadığını ve yıllardır ilçedeki vatandaşa hizmet ederken hangi siyasi parti mensubu veya gönüllüsü olduğuna bakılmaksızın elinden geldiğinde yardımcı olarak hizmetlerini sürdürüyor.

Henüz resmi olarak seçim irtibat bürosunun açılışını yapmamasına rağmen her yerden insanların gelerek tebrik ettiği, yoğun ilgi gösterdiği Davut Arzu’nun belediyeyi kazanması için gelen misafirleri desteklerini iletiyor.

“ÇINAR’DA KİMSEYİ AYIRT ETMEDEN HİZMET EDECEĞİZ”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından liderliğinde siyaset anlayışıyla hareket ettiklerini belirten Arzu; “Çınar evimiz, burada yaşayanlar da ailemizdir. Biz Çınar’da hiç kimseyi siyasi görüşüne bakarak ayırt etmedik. Elimizden geldiğince imkanlar dahilinde sürekli hizmet ettik. Bundan sonra da hizmet etmeye devam edeceğiz. İlçemize hizmet etmek için bu sefer ben aday oldum ve ilçemdeki vatandaşlarımdan beni desteklemeleridir” dedi.

“GERÇEK BELEDİYECİLİK YAPACAĞIZ”

Belediye başkanı seçilmesi durumunda millete hizmet için gece gündüz demeden çalışacağını belirten Arzu, “Benim ilçemde 100 civarında mahalle ve burada yaşayan 79 bine yakın vatandaş yaşıyor. Bana kim gelirse gelsin, kim veya hangi partili, hangi aileden olduğuna bakılmaksızın her zaman Allah rızası için elimden geleni yaptım. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Çınar’da AK Parti belediyeciliğini getirerek gerçek belediyecilik yapacağız” diye konuştu.

“YILLARDIR GÖNÜLDEN İLÇEMDEKİ VATANDAŞLARA HİZMET EDİYORUM”

Vatandaşların belediyeye ulaşmak için bu süreçte büyük zorluklar yaşadığına değinen Arzu; “Belediyede milletin direk derdini ve sorunlarını anlatmak için şikâyet birimi kuracağız. İlçemizde eksik olarak gördüğümüz ne varsa belediye başkanı olarak bütün hizmetlerin gelmesi için her zaman öncülük edeceğiz. Bunu yıllardır yapıyoruz zaten. Ailem, ilçenin siyasetinde etkili olabilir ancak ben siyaseten değil gönülden ilçeme yıllardır hizmet ediyorum” şeklinde konuştu.

“İLÇEMİN GELİŞMESİ İÇİN GÜZEL PROJELERİM VAR”

İlçesi için yıllardır çalışmalar yürüttüğünü ifade eden Arzu; “Halkımıza hizmet anlamında birkaç gün içinde yapacağımız tüm projelerimi açıklayacağım. Partimin genel merkez başta olmak üzere tüm kurumlarımızla koordineli çalışarak ilçemin her anlamda gelişmesi için güzel projelerimiz var. Kent estetiği bakımından ilçemde yapacağımız projelerimizi birkaç gün içinde açıklayarak benim başkanlığımda ne tür hizmetleri yapacağımızı tüm halkımız da görecektir” dedi.

DAVUT ARZU KİMDİR

1977 doğumlu olan Davut Arzu, evli ve 4 çocuk babasıdır. Şuanda İstanbul Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı ile Batman Üniversitesi Teknik Bilimler MYO Otomotiv Teknolojisi bölümlerini okuyan Arzu, müteahhitlik ve çiftçilik yapıyor.




Bu haber 871 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI