Bugun...



Deva Gençleri “Dünyadaki En Büyük Hazine Çocuklar ve Kitaplardır”

8-14 Kasım Dünya Çocuk Kitapları Haftası münasebetiyle başlattığımız “Dünyadaki En Büyük Hazine Çocuklar ve Kitaplardır” projesi ile ülkemizin bu zorlu sürecinde özellikle bölgemizde, bir çok ailenin artık çocuklarına kitap almak bir yana; çocuklarının temel ihtiyaçlarını dahi karşılayacak güçte olmayışını görmekteyiz.

facebook-paylas
Tarih: 12-11-2021 00:17

Deva Gençleri “Dünyadaki En Büyük Hazine Çocuklar ve Kitaplardır”

Gelecek kaygılarının katlanarak arttığı bu karanlık dönemde, Biz Genç DEVA Diyarbakır olarak geleceğimizin karanlık olmadığını, umudumuzun hala tükenmediğini anlatabilmek adına böyle bir proje başlatmış olduk. Çocuklarımızın yarınlarını aydınlatmak ve onların umutlarını büyütmek amacıyla sokakta karşılaştığımız çocuklara ve fırsat eşitsizliğinin daha belirgin olduğu mahalle/köy okullarında öğrenim gören çocukların yüzlerini güldürerek; kitaplarla buluşturduk, okul kütüphanelerine ise kitap bağışları gerçekleştirdik. 
Projemiz 8-14 Kasım haftası boyunca devam edecektir. Bu anlamda projemizde emeği ve katkısı olan herkese gönülden teşekkür etmek istiyoruz, bu kapsamda herkesi çocuklarımızın yarınlarını aydınlatmaya ve projemize destek olmaya davet ediyoruz.




Bu haber 564 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI