Bugun...



Kupa mesaisi başladı

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında Carşamba günü İkinci Lig ekiplerinden Boluspor ile karşılaşacak olan Amedspor’da bu maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Kutahyaspor karşısında oynayan Futbolcular ısınma hareketi yaparken , diğer oyuncular ise Çift kale maç yaparak. Antremanı sonlandırdılar.

facebook-paylas
Tarih: 04-12-2023 17:30

Kupa mesaisi başladı

Taşkın Civelek

SON ÇALIŞMA BUGÜN  YARIN YOLCULUK

Kütahayaspor karşısında 2 gollü mağlubiyetle sahadan ayrılan ve haftayı puansız kapatan   Amedspor’da yarın deplasmanda oynanacak olan  Boluspor maçının hazırlıklarına  ara vermeden başladı. Temsilcimiz bu maçın hazırlıklarını bugün yapacağı çalışmayla tamamlayarak yarın sabah Uçakla İstanbul’a gidecek olan  Yeşil- Kırmızılı ekip  karayoluyla  Bolu’ya Gidecek.. Teknik Direktör Serdar Bozkurt bu maçta forma şansı bulamayan oyunculara şans verecek.

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında  Boluspor ile deplasmanda oynayacak olan  Amedspor’da Teknik Direktör  Serdar Bozkurt, kupa maçında camiayı en iyi şekilde temsil etmek istediklerini söyledi

“ HER FUTBOLCUNUN GÖREVİ”

Tecrübeli teknik adam kupa maçıyla ilgili yapmış olduğu açıklamada, “ Amedspor formasını, armasını en iyi şekilde temsil etmek her futbolcunun görevi. Bazı futbolcular fırsat kolluyor. Bu maçı fırsat olarak bekleyen arkadaşlarımız da var. Kupa maçında da bu arkadaşlarımızın emeğine saygı gösterelim, onlara da şans verip ligin geri kalan kısmında da hangi oyuncuları kullanabiliriz mesajını almak da bizim için önemli” dedi.

KUPA MAÇIN HAKEMİ OĞUZHAN UĞURLU

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında deplasmanda karşılaşacağı  Boluspor maçın Hakemi  Açıklandı.

Merkez Hakem Kurulu(MHK), Boluspor – Amedspor  Bolu  Atatürk Stadın’da  5 Aralık  Çarşamba  günü Saat 14:00’da  oynanacak olan Bu önemli   müsabakayı  İstanbul Bölgesinden Klasman Hakemlerinden  Oğuzhan Uğurlu  yönetecek.

Uğurlu’un yardımcıları Sinan  Ertinğü (İstanbul), Çağrı   Yıldırım (İstanbul ) yapacak. Maçın  dördüncü hakemi ise Muhammed  Ömür  ( İstanbul) olarak belirlendi.

 

 




Bu haber 341 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI