Bugun...



Mardin'de PKK'li kadın eski DBP yöneticisinin evinde öldürüldü: "Keşif çalışmaları ele geçirildi"

Mardin'in Nusaybin ilçesindeki bir mahallede öldürülen kişinin PKK elemanı bir kadın olduğu, öldürüldüğü evin de DBP Nusaybin ilçe eski başkanına ait olduğu belirtildi.

facebook-paylas
Tarih: 26-07-2023 00:03

Mardin'de PKK'li kadın eski DBP yöneticisinin evinde öldürüldü:

 

 

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada Mardin'in Nusaybin ilçesinde bir kadının şüpheli hareketleri nedeniyle yapılan ihbar üzerine şahsın girdiği meskene giden ve kimlik bilgisine başvurmak isteyen polise silahlı saldırıda bulunulduğu belirtildi.

Açıklamada, "Saldırıdan personelimiz yara almadan kurtulmuş, olay mahalline özel harekat unsurları sevk edilmiştir. Gerçekleştirilen operasyonda PKK/KCK terör örgüt mensubu olduğu tespit edilen bir kadın örgüt mensubu etkisiz hale getirilmiştir." denildi.

"Çok sayıda keşif çalışmasına ait notlar elde edildi"

Operasyon yapılan meskenin Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Nusaybin ilçe eski başkanı B.A. isimli şahsa ait olduğunun tespit edildiği bildirilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"İkamette yapılan aramada; 2 adet susturucu,  2 adet tabanca, 2 adet el bombası, 4 adet dolu tabanca şarjörü, 20 adet fişek, bir kutu fişek ve örgütsel dokümanlar ele geçirilmiştir.

Elde edilen dokümanların incelenmesinde Nusaybin ilçesindeki kamu kurum, kuruluş ve personeline yönelik, çok sayıda keşif çalışmasına ait notlar elde edilmiştir.

Sansasyonel bir eylem gerçekleştirmek üzere Nusaybin'e geldiği tespit edilen terör örgütü mensubunun kimliğinin tespitine yönelik çalışmalar devam etmektedir." 
 




Bu haber 845 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Asayiş Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI