Bugun...



Diyarbakır Müftülüğünden İlçe Müftüleri Toplantısı

Diyarbakır Müftülüğü, 17 ilçe Müftüsü ile TDV Yayınevi Toplantı Salonu’nda İstişare Toplantısı düzenledi.

facebook-paylas
Tarih: 06-08-2021 00:06

Diyarbakır Müftülüğünden İlçe Müftüleri Toplantısı

Türkiye Diyanet Vakfı Diyarbakır Yayınevi Şubesi’nde yapılan toplantı, İl Müftüsü Yavuz Selim Karabayır başkanlığında İl Müftü Yardımcıları ile 17 İlçe Müftüsü’nün katılımı ile gerçekleşti.

Toplantıda İlçe Müftülerinin karşılaştıkları sorunlar ve görüşlerine yer verilirken, aynı zaman da açılışı gerçekleştirilecek olan TDV Diyarbakır Şubesi Yayınevi tanıtıldı.

İlçe Müftüleri yayınevini gezerken bir yandan Yayınevini tanıtan Yayınevi Sorumlusu Hakkı Sevgi şunları belirtti: “Kıymetli Müftülerim yeni mekânımıza hoşgeldiniz. Toplantının Yayınevimizin yeni yerinde yapılması bizi ziyadesiyle mutlu etmiştir. Yayınevimizde Kitap Kafe, Toplantı Salonu, Etüt Salonu ve Kütüphane bulunmaktadır. Tamamıyla gençler ve öğrenciler için tasarlayarak oluşturduk. Yayınevimizde öncelikle Diyanet Yayınevimiz ve Türkiye Diyanet Vakfı Yayınlarına ait kitaplar ile birçok eser bulunmaktadır. Öğrencilerin burada hoş vakit geçirebilecekleri ve ders çalışabilecekleri yerler düzenledik. Açılışımızı tamamlayarak öğrencilerimizi buraya bekliyoruz. Bizi kırmayıp toplantının yeni yerimizde düzenlenmesini sağlayan Kıymetli İl Müftümüz Yavuz Selim Karabayır hocamıza çok teşekkür ediyorum. Teşrif ettiğiniz için çok onur duyduk” dedi.

“ZOR BİR DÖNEMDEN GEÇİYORUZ”

Diyarbakır Müftüsü Yavuz Selim Karabayır ise, “Öncelikle yaşanan sel felâketleri ve orman yangınlarından ötürü ülkemize ve milletimize geçmiş olsun demek istiyorum. Zor bir dönemden geçiyoruz. Allah (cc) yardımcımız olsun. Yaşanan afetlerde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah rahmet eylesin. Ailelerine ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar temenni ediyorum. Kıymetli Hocalarım toplantıya iştiraklarınız için çok teşekkür ederim. Yoğun hizmetler gerçekleştiriyorsunuz. Yaz dönemi Kur’an Kursları ve faaliyetlerinizi yakından takip ediyoruz. TDV Yayınevimizi yakın zaman da açıyoruz. İnşallah Diyarbakırımıza hizmet edecek güzel bir yer olacaktır. Gençler ve çocuklar burada vakitlerini dolu dolu geçirecekler inşaAllah” dedi.

Toplantının ardından müftüler ilçelerine dönmek üzere ayrıldılar.




Bu haber 384 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI