Bugun...



Diyarbakır'ın Gururları

Ergani Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Kenan Taş Diyarbakirin gururu olan Şampiyon Sporcuları Ak parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioglunu Makamında sporcuları kabul etti.

facebook-paylas
Tarih: 03-01-2024 15:48

Diyarbakır'ın Gururları


Taskin Civelek 

 Taş yaptığı açıklamada şunları söyledi "Her zaman Sporun ve sporcunun yanında olan Gençlerimizin Abisi Sayın Vekilimize Gençlerimize ve sporumuza verdikleri desteklerden ötürü teşekkürlerimizi sunuyoruz.dedi

4-17 Aralık tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen 19 Ülke 650 sporcunun katıldığı 1. Avrupa Wushu Kung-fu Şampiyonasında
Türkiye Milli Takımını temsilen Diyarbakır’lı Sporcularımız;
Güneş Aslan Genç Bayanlar Light Sanda 52 Kg Avrupa 1.cisi,Muhammed Ramazan Şenol Büyük Erkekler 60 Kg  Tuishou kategorisinde Avrupa 2.cisi,İbrahim Halil Alkan Büyük Erkekler 70 Kg kategorisinde Tuishou Avrupa 2.cisi,Zehra Betül ÇAÇA Minik Bayanlar Cailifo Kategorisinde Avrupa 3.cüsü,Berat İpek Genç Erkekler Bajiquan Kategorisinde Avrupa 3.cüsü, oldu.

Derecelerini elde elde eden sporcularımız bizleri ziyaret ettiler.Ak parti  milletvekili  Galip Ensarioglu ise Gruplarında şampiyon olan gençlerimiz yaptıkları Ziyaretlerinden dolayı  genç sporcularımıza ve şampiyonalarda milli takım antrenörü olarak görev alan Cengiz Tursun hocamıza teşekkür eder, başarılarının devamını diliyorum. Dedi.




Bu haber 753 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI