Bugun...



Siirt'te engellilere akülü araç ve malzeme desteği sağlandı

Siirt Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu tarafından engelli vatandaşlar evlerinde ziyaret edilerek, akülü araç ve malzeme desteği sağlandı.

facebook-paylas
Tarih: 15-06-2023 00:15


Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu'nun talimatıyla Siirt Belediye Başkan Yardımcısı ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Murat Özekinci, beraberindeki kurum personeliyle engelli bireyleri evlerinde ziyaret ederek, akülü araç ve malzeme desteğinde bulundu.

7 engelliye akülü araç, 6 engelliye de puset, dik durma sehpası ve yürüteç yardımında bulunulduğunu belirten Özekinci, desteklerin devam edeceğini söyledi.

Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, sosyal belediyecilik faaliyetleri çerçevesinde engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak ve yaşam kalitesini arttırmak adına saha incelemelerinde tespit ettiği 7 engelliye akülü araç, 6 engelliye puset, dik durma sehpası ve yürüteç yardımında bulundu.

Siirt Belediyesi Başkan Yardımcısı ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Murat Özekinci, yaşamlarını kolaylaştırmayı amaçladıkları engellilere yönelik desteklerin devam edeceğini belirtti.

Ekinci, "Bugün engelli kardeşlerimizin evlerini tek tek ziyaret ederek, kendilerine akülü araç ve malzeme desteğinde bulunduk. Çok mutlu oldular. Bizlerde onların mutluluğuna ortak olmanın sevincini yaşadık. Siirt Belediyesi olarak desteklerimiz devam edecektir." dedi.  

Akülü aracına kavuştuğu için çok mutlu olduğunu dile getiren Recep Kapalıgöz, akülü araç desteğinde bulunan Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu’na teşekkür etti.

Kapalıgöz, "Akülü araç için Siirt Belediyesine başvuru yaptık. Kısa sürede bize dönüş sağlayarak bilgilerimi aldılar. Bugünde akülü aracımı getirdiler. Çok mutlu oldum. Artık mahallede rahat bir şekilde gezebileceğim. Allah Valimizden razı olsun. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum." dedi.

18 bedensel engelli bireye akülü araç ve malzeme desteğinde bulunan Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, engellilere yönelik desteklerin devam edeceğini belirtti.




Bu haber 458 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Bölge Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI