Bugun...



El-Ezher: Filistin silah ve mühimmatla desteklenmeli

Mısır El-Ezher Üniversitesi, yayımladığı bildiride, tüm İslam ümmetini elindeki silah ve mühimmatla Filistin halkını desteklemeye ve Batı'ya itimat etmeyi bırakmaya davet etti.

facebook-paylas
Tarih: 20-10-2023 19:23

El-Ezher: Filistin silah ve mühimmatla desteklenmeli

 

İşgalci siyonist vahşetin zirveye çıktığı Gazze'deki El-Ma'madani Hastanesi'nin bombalanması sonucu yüzlerce kişinin şehit olduğu katliamın ardından Mısır'daki el-Ezher Üniversitesi bir bildiri yayımladı.

Bildiride, "Araplar ve İslam ümmeti ABD ve Avrupa'ya itimadını gözden geçirmeli." ifadesine yer verildi.

Batının güçsüz ve korkak olduğuna yer verilen bildiride, "İslam ümmetinin Allah'ın kendisine bahşettiği gücü, parayı, kaynakları, silah ve mühimmatı değerlendirmesi, vicdanını ve duygularını kaybetmiş bir düşmanla karşı karşıya olan Filistin'in ve mazlum halkının arkasında durması gerekir. Filistinlilerin sahip olduğu tüm askeri güce rağmen Batı'nın güçsüz ve korkak olduğuna inanmaları gerekir." denildi.

Filistinlileri işgal güçlerinin vahşi ve barbar saldırıları karşısında direnmeye davet eden El-Ezher, Filistinlilerden; "orman canavarları" karşısında kendilerini zayıf hissetme tuzağına düşmemelerini istedi.

Gazze'deki Sağlık Bakanlığının son verilerine göre, işgal ordusunun 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda çoğu kadın ve çocuk 4 bin 137 kişi şehit olurken 13 binden fazla kişi de yaralandı.




Bu haber 527 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Dünya Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI