Bugun...



BAĞLAR BELEDİYESPOR’DAN DİKKAT ÇEKEN PERFORMANS

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 9.Grup’ta yer alan Bağlar Belediyespor, geçen sezonlarda olduğu gibi bu sezon da Diyarbakır’ı başarıyla temsil etmeye devam ediyor.

facebook-paylas
Tarih: 28-11-2023 17:24

BAĞLAR BELEDİYESPOR’DAN DİKKAT ÇEKEN PERFORMANS

Mütevazi bir bütçeye sahip olan ve hem oyuncu kadrosu hem de teknik ekibi yüzde yüzü Diyarbakır’lı isimlerden oluşan Bağlar Belediyespor, 7 maçta topladığı 13 puanla liderin 5 puan gerisinde yer alıyor.

Mütevazi İmkanlarla Zirveyi Zorluyor

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 9.Grup’ta yer alan Bağlar Belediyespor, son yıllardaki başarılı performansını bu sezon da devam ettirmesiyle dikkatleri toplamaya devam ediyor.

Geride kalan 7 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Bağlar Belediyespor, topladığı 13 puanla puan cetvelinde 4.sırada yer alıyor.

Bu haftayı maç yapmadan bay geçirecek olan Bağlar Belediyespor,9.haftada Diyarbakır temsilcilerinden Adaletspor’la karşılaşacak.

Gollerin Yarısı Genç Golcü Azad’tan

Bağlar Belediyespor, geride kalan 7 maçta rakip fileleri 12 kez havalandırırken, kendi kalesinde de 5 gol gördü. Takımın attığı gollerin 6’sını başarılı bir performans ortaya koyan 18 yaşındaki Azad Baran’dan geldi.

Bağlar Belediyespor, grupta aynı zamanda en az gol yiyen 4 takımdan biri olarak dikkat çekiyor.

Çetin:”Başarılı Bir Grafiğimiz Var”

Teknik Sorumlu Cihan Çetin,şu ana kadar iyi bir performans ortaya koyduklarını ifade ederek bunu devam ettirmek istediklerini söyledi. Çetin,”Mağlup olduğumuz Diyarbakırspor ve Mazıdağı Fosfatspor maçlarında da aslında iyi oynamıştık. Elimizdeki imkanlarla en iyisini başarmaya çalışıyoruz. Son yıllarda bizde başarılı olan bir çok oyuncu üst liglere gitti. Bu yıl da bunu devam ettirmek ve tabi ki başarılı bir sezon geçirmek istiyoruz. Lig sonunda nerede oluruz bilmem ama lige renk katmaya, Diyarbakır’ı başarıyla temsil etmeye devam edeceğiz.” dedi.




Bu haber 374 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI