Bugun...



Amedspor Tekerlekli Sandalye basketbol takımı kupasını aldı

Amedspor ,Tekerlekli sandalye basketbol liginin ilk devresini bitimine 1 hafta kala 2.nci sırada tamamlayarak şampiyonluk kupasını aldı.

facebook-paylas
Tarih: 25-05-2023 15:01

Amedspor Tekerlekli Sandalye basketbol takımı  kupasını aldı

6 Şubat  Kahramanmaraş merkezli  11 ili etkisi altına alan tüm ülkeyi yasa boğan depremlerden dolayı Tekerlekli sandalye basketbol  Ligi, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF)  tarafından alınan karar doğrultusunda liglerin uzun süre oynanmaması üzerine tescil edildi. Tekerlekli sandalye basketbol Ligini 2. sırada tamamlayan Amedspor Tekerlekli sandalye Basketbol takımının  1.lige çıkmasına karar verilmişti.

Amedspor Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı şampiyonluk Kupa töreni Talaytepe Şeyhmus Özer spor tesislerinde yapıldı. Törene Amedspor Kulüp Başkanı Selhattin Yıldırım ve Yönetim Kurulu üyeleri, Amedspor Salon sporları ve kadın futbol takımından sorumlu kulüp başkan yardımcısı Cahit Akın, Türkiye Bedensel Engelliler spor  Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi  Nesreddin Kaya, Türkiye bedensel Engelliler spor Federasyonu milli Takım Antrenörü Abdullah  Bayram, Diyarbakır Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF)  Başkanı Remzi Dayan ve Yönetim kurulu üyeleri Katıldı.

BİZİM HEDEFİMİZ SÜPER LİG

Amedspor Tekerlekli Sandalye Basketbol takım Baş Antrenörü Ramazan Deniz kupa töreninde yaptığı açıklamasında  şu ifadeleri kullandı;

“Sezon boyun yürekleriyle  Basketbol oynayan sporcularımızın  anaların ak sütü gibi hak ettikleri kupayı , büyük mücadele sonunda Diyarbakır’a ve  Amedspor taraftarlarına kazandırmalarının  hem kendim ve sporcularım adına hem de Salon sporları ve kadın futbol takımından sorumlu kulüp başkan yardımcısı Cahit Akın adına çok büyük bir gurur ve mutluluk olduğun ifade etmek isterim.  Bu almış olduğumuz başarıyla yükseldiğimiz  1.Ligde de aynı başarıları göstererek Süper lige çıkarmak için ne gerekiyorsa  yapacağız.  İyi mücadele ederek istediğimiz o kupayı da Diyarbakır'a  getireceğiz.dedi

 

Taşkın  Civelek




Bu haber 610 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI