aohbet islami chat omegla türk sohbet cinsel sohbet dini chat sohbet siteleri mobil sohbet Penis Büyütme Ameliyatı Meme Büyütme Ankara Burun Estetiği Ankara Lazer Epilasyon Ankara Lazer Epilasyon Ankara Kürtaj Ankara Kızlık Zarı Dikimi Ankara Lazer Epilasyon Konya Cilt Bakımı Konya Kıl Dönmesi Tedavisi Ankara Hemoroid Tedavisi Ankara Meme Ultrasonu Ankara Radyolog Ankara Selülit Tedavisi Konya Göz Kapağı Estetiği Ankara
Bugun...



Mısır: Filistin devleti kurulmadan bölgede güvenlik olmayacak

Mısır Dışişleri Bakanı Badr Abdulati, Kahire'nin ateşkesin kalıcı hale getirilmesi ve ikinci aşama müzakerelerinin başlamasını sağlamak için ABD ve Katar ile iş birliği yaptığını belirtti.

facebook-paylas
Tarih: 02-03-2025 21:06

Mısır: Filistin devleti kurulmadan bölgede güvenlik olmayacak



    

 

Mısır Dışişleri Bakanı Abdulati, Avrupa Birliği ülkelerinin Gazze’de ateşkesin sağlanması ve sürdürülmesi için daha fazla çaba göstermesi gerektiğini ifade etti.  

Ayrıca, Gazze Şeridi’nin yeniden inşasının Filistinlilerin yerinden edilmeden gerçekleşmesi gerektiğine dikkat çekerek, Filistinlilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı'nın (UNRWA) Gazze ve Filistin topraklarındaki rolüne hiçbir alternatif olmadığını vurguladı.  

Abdulati, "Filistin devleti kurulmadan bölgede güvenlik sağlanamaz" diyerek Gazze’nin yeniden inşasına yönelik uluslararası desteği artırmaya çalıştıklarını ve Mısır’ın Gazze'de ateşkesin ikinci aşama müzakerelerinin başlaması için çabalarını sürdüreceğini belirtti. 




Bu haber 404 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Dünya Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI