Bugun...



Diyarbekirspor, AdıyamanFKspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Diyarbekirspor, TFF 2. Lig'in 20. haftasında Pazar günü sahasında oynayasporcağı Adıyamn FKspor maçın hazırlıklarını Sürdürüyor.

facebook-paylas
Tarih: 10-01-2024 15:02

Diyarbekirspor,  AdıyamanFKspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

 

Taşkın  Civelek

 

Yeşil- Kırmızılı , Ekip  kendi  Tesislerinde  yeni Teknik direktör Hakan Yılmaz yönetimindeki  Futbolcular antrenmanda pas çalışması yaptı.Antrenman, yarı sahada gerçekleştirilen taktik mücadelesinin ardından tamamlandı.

‘’ Haydi  Herkes  Maça ‘’

Diyarbekirspor ‘un As Başkanı İbrahim Kayık , Pazar  günü  sahamızda oynayacağımız Adıyaman FKspor maçında ligin ikinci yarısına galibiyetle başlamak istiyoruz. bu zorlu karşılaşmada  Taraftarlarımızı Atatürk stadyumuna bekliyoruz. Takımımıza destek olmak için haydi Yeşil- Kırmızılı Taraftarları sende takımına destek ol Bayrağını ve Formanı al bu galibiyettende senin payın olsun dedi.

Teknik direktörü  Hakan Yılmaz ,ligin ikinci yarının ilk karşılaşmasında  sahamızda oynayacağımız  AdıyamFKspor maçına ilk defa Taraftarlarımızla buluşacağız. AdıyamanFKspor karşılaşmasında  iyi bir futbolla güzel sonuç almak için sahaya çıkacaklarını söyledi.

Yılmaz, "Her maç kazanmak için sahaya çıkacağız. Özellikle Kendi sahamızda iyi bir Futbol, iyi mücadele ve güzel bir sonuç için  Adıyaman maçına çıkacağız. Bugün taktik antrenmanla çalışmalarımızı sürdürüyoruz Performansımızı yukarı çekmemiz lazım. Hafta boyunca bunun çalışmasını yapıyoruz. Bugün de bir savunma çalışması yapacağız. Bunu çalışarak konsantrasyonumuzu yükselterek sorunumuzu çözümleyeceğiz." diye konuştu.

Teknik Direktör Hakan Yılmaz , "AdıyamanFKspor ile oynayacağımız karşılaşmanın hazırlıklarını  sürdürüyoruz..  Şu anda eksik oyuncumuz yok ve çalışmalarımızı tam kadro olarak sürdürüyoruz. İnşallah güzel bir mücadele sonrasında alacağımız güzel bir sonuçla taraftarlarımızı mutlu ederiz" şeklinde konuştu.




Bu haber 1579 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI