Bugun...



BATMAN SAADET PARTİSİ SEÇİM BÜROSU AÇILDI.

Büro açılışında Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Fesih Bozan, yaklaşan seçim atmosferinde yaptığı konuşmada Millî Görüş çizgisindeki Saadet Partisi'nin kurucusu Necmettin Erbakan'a atıflarda bulunarak, güncel meselelere değindi.

facebook-paylas
Tarih: 04-03-2024 00:20

BATMAN SAADET PARTİSİ SEÇİM BÜROSU AÇILDI.

 
 
 
 
Aynı zamanda Gazetemiz Köşe Yazarı Saadet Genel Başkan Yardımcısı Sayın Fesih Bozan'nın 3 Mart 2024 Tarihli Batman İl Seçim  Bürosu Açma ve Aday Tanıtım konuşmasının tam metni:
 
Konuşmama başlarken öncelikle vefatının seney-idevriyesi olan Muhterem Erbakan Hocamızı,  rahmet, minnet ve özlemle anıyorum.
 
Tabi ki Erbakan Hocamızı anmak ve konuşmak yetmiyor; onu anlamak, azmini kararlılığını, gayretini, mücadelesini, üretim aşkını ve Belediyecilik anlayışını yaşamamız ve örnek almamız gerekiyor.
 
Bu vesile ile Erbakan Hocamıza, vefat etmiş diğer dava büyüklerimize ve hepimizin ölmüşlerinin ruhlarına bir fatiha gönderelim.
 
 28 Şubat: Sadece Milli Görüşün önünü kesmek için yapılmadı, 28 Şubat Postmodern darbesi. Türkiye’nin ve İslâm âleminin önünü kesmek için yapıldı. Çünkü Erbakan hoca 11 ayda: 
Havuz Sistemi' ni oluşturarak yerli ve küresel sermaye sahiplerinin sömürüsüne son verdi,
 
 D 8’İ kurarak küresel güçlerin İslam coğrafyasında akıttığı kan ve gözyaşını işgalleri ve Katliamları durdurmak için bir güç oluşturdu bundan dolayı ABD ve yandaşlarının yerli işbirlikçileri ile beraber yapmış olduğu bir darbedir ve sonrasında işbirlikçilerini iktidara getirerek plan ve programlarını adım adım gerçekleştirdiler.
 
 1 Mart Tezkeresi : Akp iktidarı 1 Mart tezkeresini geçirmek istedi, ama başarılı olamadı. Bu tezkere ile ABD Türkiye üzerinden Irak’ı işgal edecekti.
 
AKP ve Erdoğan bunu çok istemesine rağmen teskere geçmedi. Buna rağmen AKP iktidarı 6 tane Denizli limanıyla 7 havalimanını katil ABD’ye emrine vererek ABD’nin katliamlarına ortak oldu. 
 
İşte bu ve benzeri konulardan dolayı 31 Mart yerel seçimleri çok önemlidir.
 
Yani yerel yönetimlerimizi bu batı işbirlikçi zihniyeti olan partilere mi teslim edeceğiz yoksa yerli, milli ve küresel emperyalizme karşı olan, Saadet Partisi’nin kadrolarına mı teslim edeceğiz?
 
 
Değerli Misafirler!..
 
Sosyal bir varlık olan İnsan beraber yaşamak zorunda olduğu için sorunlarını çözmek ve ihtiyacı olan hizmetler için "Devlet" dediğimiz bir kurum oluşmuştur.  
 
Bu devletin en önemli yerel kolu Belediyelerdir.
 
 
Belediyeler vatandaşla direk temas içinde olan vatandaşa en yakın kurumlardır. 
 
Bundan dolayı Yerel Seçimler hepimiz için çok önemli.
 
Devlet Kurumu, vergi toplanması, askeri, polisi, yargısı ve diğer organlarıyla büyük bir güçtür. 
 
Bunun için devleti yönetmek ve yönetecek kişileri seçmek, büyük bir önem arz etmektedir. 
 
Bundan dolayı hepimize büyük sorumluluklar düşmektedir. 
 
Bugünkü sistem içinde devleti yöneten siyaset kurumudur yani siyasi partilerdir.
 
Siyaset devleti ve insanları yönetmektir. 
 
Siyaset, iki zihniyet tarafında yapılmakta ve devlet bu iki zihniyet tarafından yönetilmektedir.
 
Siyaseti bir geçim ve gelir mesleği görenler, 
 
Siyaseti halka hizmeti hakka hizmet ve bir sorumluluk olarak yapanlar. 
 
Yani bizler ve sizler...
 
ve Milli Görüşçüler. 
 
Çünkü biz siyasette,
“ Sizden, hayra çağıran, iyiliği emreden ve kötülükten men eden bir topluluk bulunsun. İşte kurtuluşa erenler onlardır.” âyetine muhatabız.
 
Peygamberimiz (sav); “ İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.” der.
 
Biz, Halka hizmeti Hakk'a hizmet şuuru ve anlayışı ile siyaset yapıyoruz ve bugün Belediye Başkan Adaylarımız bunun için buradalar bu hizmete adaydırlar. 
 
31 Mart Pazar günü yapılacak mahalli idareler genel seçimlerinde, şehrimizin geleceğini menfi veya müspet etkileyecek önemli bir karar vereceğiz.
 
Saadet Partisi olarak bu seçimlerde size yolsuzluk, israf, savurganlık, iş bilmezlik, şahsi menfaat, adam kayırma, yozlaşma ve hesaplaşma içinde olan Belediye Başkanları yerine, 
ehliyet ve liyakat sahibi, doğru, dürüst ve el emin olan,  halka hizmeti hakka hizmet bilecek, rantı değil halka hizmeti esas alan milli görüş belediyeciliğini yapacak kadroları teklif ediyoruz. 
 
"Seçmek sizden hizmet bizden." diyoruz.
 
Hepinizin hatırlayacağı gibi Erbakan Hocamız,  diğer partiler için, hep “Biz ve Diğerleri” tabirini kullanıyordu . Parti sayıları çok olsa da, temelde iki farklı zihniyetin olduğuna dikkatini çekiyor.
 
31 Mart Yerel Seçimleri, Partiler arası bir tercih değil, zihniyetler, ilkeler ve prensipler arasında bir tercihtir.
 
31 Mart Yerel Seçimleri, Partiler arası bir tercih değil, ahlâk ve maneviyatı esas alan Saadet Partisi ile rüşvet, yolsuzluk ve torpili esas tutan zihniyet arasında bir tercihtir,
 
31 Mart Yerel Seçimleri, Partiler arası bir tercih değil, Milletin iradesine saygı duyan ve Milleti patron gören Saadet Partisi ile Milleti sadece oy deposu gören ve yüzleri hiç kızarmadan milleti tehdit edenler arasında bir tercihtir.
 
31 Mart Yerel Seçimleri, Partiler arası bir tercih değil, ırkına, rengine, diline, dinine, mezhebine ve siyasi görüşüne bakmadan 85 milyonu kardeş bilen, kuvvet ve rantı değil hizmeti esas alan Saadet Partisiyle, Milleti kutuplaştıran, ötekileştiren "Ya bendensin ya karşımdasın."diyen ve halkımızı ikiye ayıran ve "Bana oy vermezsen sana hizmet yok.." diyen zihniyet arasında bir tercihtir.
 
 
31 Marta Yerel Seçimleri, Partiler arası bir tercih değil, hizmet belediyeciliğini, halka hizmeti Hakk'a hizmet anlayışına sahip Saadet Partisinin ile belediyenin imkanlarını kendileri ve çevreleri için kullanan ve rant belediyeciliğini esas alan zihniyet arasında yapılacak olan bir tercihtir.
 
31 Mart Yerel Seçimleri, Partiler arası bir tercih değil, dili, kalbi, ve ruhu " Gazze" deyip yardım etmeye çalışan Saadet Partililer ile, dili "Gazze"diyen ama Katil İsrail’e ticareti kesmeyen, gıdadan çeliğe, giyimden silah parçalarına kadar İsrail’in tüm ihtiyaçlarını karşılamak için günde 7-8 gemi gönderen zihniyet arasında bir tercihtir,
 
 
31 Mart Yerel Seçimleri, Partiler arası bir tercih değil, vatandaşın can ve mal güvencesi için güvenlikli şehirler inşa etmeyi, deprem öncesi gerekli tedbirlerin alınması gerektiğine inanan Saadet Partisi ile, deprem ülkesi gerçeğini göz önüne almadan, şahsi veya parti çıkarları için sürekli imar yasalarını değiştiren, imâr afları ile vatandaşın can ve malını tehlikeye atan, gereği gibi zemin etütleri yapılmadan olur olmaz her yere imar izni verin, yeteri şekilde yapı denetimi yapmayan partiler arasındaki bir tercih olacaktır.
 
Bunun için 31 Marta kadar hepimize çok önemli görevler düşmektedir. İlimizi, ilçemizi ve Beldemizi, adil, dürüst, doğru ve ehil olmayanların, elinden kurtarmak zorundayız.
 
Biz Şehirlerimizde
yolsuzluk, savurganlık ve İsrâfa son verecek, Belediyenin malını yetim hakkı kadar kutsal sayan, eşit, tarafsız ve kapısı herkese açık olacak, hizmeti en doğru, hesaplı ve mükemmel yapacak, Yönetim anlayışında katılımcılık, ihalelerde şeffaflık ve denetlenebilirliliği esas alan kadrolara teslim etmek zorundayız.
 
 
Geliyoruz, ...
 
Adil, doğru, vatandaşın menfaatini göz önüne alan, yaşanabilir şehirleri amaçlayan, İmar politikalarıyla, Planlı, Öngörülebilirlilik, şefaf, etkin ve adil belediyecilik hizmet anlayışıyla geliyoruz,
 
Şehirlerimizi yap-boz anlayışından kurtararak, altyapı meselelerini kökten çözmek, çöp, çamur ve çukur sorunlarına son vermek, Rantsal değil, hak temelli bir kentsel dönüşümü ivedi olarak hayata geçirmek ve yaşanabilir bir şehir için geliyoruz.
 
Teknolojiyle bütünleşmiş, inovatif belediyeciliği hayata geçirmek için geliyoruz,
Sosyal eşitsizlikleri ortadan kaldıracak ve herkes için adil kapsayıcı ve onurlu bir yaşamı esas almak için geliyoruz.
 
Yerelde kalkınmayı sağlamak ve işsizlerimize iş imkanlarını açmak için yerelin tüm imkanlarını seferber etmek için geliyoruz.
 
Elbette  bunlar ve daha fazlası için, bizi belediyelerde görmeniz gerekiyor. 
 
Şunu da hatırlatmakta fayda vardır: Elbette bu seçimler, iktidarı değiştirme seçimi değildir ama iktidara ciddi bir mesajdır. 
 
Diyoruz ki "Bak,  genel seçimlere daha dört sene var. Eğer bu hayat pahalılığına son vermez, adalet mekanizmasında adaleti sağlamaz, isrâf, yolsuzluk, hırsızlıklara son vermez, ithalat yerine üretime yönelmez, devleti AKP devleti yerine herkesin devleti haline getirmezseniz, 4 yıl sonra seni de göndereceğim.” haberin olsun demektir.
 
 
 Konuşmama son verirken, İl, ilçe ve Belde Belediye Başkan adaylarımızı tebrik ediyor başarılar diliyorum. 
 
Seçimlerin huzur ve barış içinde geçmesini, ülkemiz ve milletimiz için hayırlar getirmesini ve Saadet Partimizin hem yerelde hem de genelde iktidarına vesile olmasını diliyorum.



Bu haber 1308 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Bölge Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI