Bugun...



Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü bu tarihlerde açık olacak.

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, Liselere Geçiş Sistemi Sınavı'na (LGS) katılacak adaylar için önemi bir duyuru yayınladı.

facebook-paylas
Güncelleme: 02-06-2023 17:09:32 Tarih: 02-06-2023 17:05

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü bu tarihlerde açık olacak.

Yasin GÜLER - Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, Liselere Geçiş Sistemi Sınavı'na (LGS) katılacak adayların T.C. Kimlik Kartı başvurularını almaya yönelik önemli bir duyuru yayınladı. Bu duyuruya göre, adayların başvurularının alınabilmesi için nüfus müdürlükleri 4 Haziran Pazar günü 07:30-12:30 saatleri arasında açık olacağı ifade edildi.

 

Adayların herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için, T.C. Kimlik Kartı bedelini başvuru öncesinde yatırmaları gerekiyor. Ayrıca, başvurularında kullanılmak üzere son altı ay içerisinde çekilmiş bir adet biyometrik fotoğrafı da yanlarında bulundurmaları gerektiği , Bu belgelerle birlikte adayların nüfus müdürlüklerine başvurmaları istendi.

 

Bu duyuruyla birlikte, LGS'ye katılacak adayların başvurularının tamamlanabilmesi için gerekli adımlar ve başvuru süreci belirtilmiştir. Adayların belirtilen tarih ve saatler arasında nüfus müdürlüklerine başvurmaları önem taşımaktadır.




Bu haber 629 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Güncel Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI