Bugun...



Bağlar Belediyespor Hakkarı Zapspor hazırlıklarını sürdürüyor.

Bölgesel Amatör Lig 9.Grup Takımlarından Bağlar Belediyespor ligin 22 haftasında Pazar günü deplasmanda oynayacağı Hakkari Zapspor hazırlıklarını sürdürüyor.

facebook-paylas
Tarih: 19-04-2024 11:18

Bağlar Belediyespor Hakkarı Zapspor hazırlıklarını  sürdürüyor.



Taşkın Civelek
Seyrantepe 1 Nolu Çim Sahasında  teknik direktör Cihan Çetin yönetiminde gerçekleştirilen antrenman 1,5 saat  sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, 5’e 2 top kapma,  ve pres çalışmasıyla devam etti.  Futbolcular Antremanın son bölümde ise yarım sahada çift kale maç yaparak Tamamladı.
‘’ DEPLASMANDA KAZANMAK İSTİYORUZ”
Bağlar Belediyespor Teknik direktörü Cihan Çetin  deplasmanda  karşılaşacağımız  Hakkari Zapspor    maçında  en iyi sonuç almak istiyoruz. Her iki Takım açısından zor bir karşılaşma olacak. Sahada kim kazanırsa kazansın önce  centilmenlik kazansın  Çetin, “ Hakkari Zapspor  önünde oyunumuzu, ciddiyetimizi ve oyun disiplinimizi bozmadan oynayıp en iyi sonuçla  ayrılmaktır ” ifadesini kullandı.
“TEK DÜŞÜNCEMİZ  HAKKARİ ZAPSPOR MAÇ
Deplasmanda Oynayacağımız   Hakkari Zapspor karşılaşmasına konsantre olduklarını da dile getiren Cihan Çetin, “ Sahadan 3 puanla Ayrılmak istiyoruz. Şu an Bizim Tek düşüncemiz   Hakkari Zapspor maçını kayıpsız kapatmak istiyoruz. bunun için hazırlıklarımızı sıkı biçimde sürdürüyoruz.” ifadelerini kullandı.




Bu haber 278 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Belediyeler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI