Bugun...



Küçük kız çocuğu altın küpelerini Gazze için bağışladı

Batman'da 7 yaşındaki küçük kız çocuğu Esma Turan, (7) siyonist işgal rejiminin Gazze'de uyguladığı bombardıman ve yıkımlara karşı altın küpesini Filistin'e ulaştırmak üzere Umut Kervanı'na bağışladı.

facebook-paylas
Tarih: 26-10-2023 00:01

Küçük kız çocuğu altın küpelerini Gazze için bağışladı

Siyonist işgal rejiminin saldırı ve ambargosu altında olan Filistinlilere yönelik destekler artarak devam ediyor.

Televizyon ekranlarında Gazze'de yapılan yıkım ve bombardımanları gören küçük Esma, Filistin’de saldırılara maruz kalan akranlarına gönderilmek üzere altın küpelerini bağışlayarak örnek bir davranışta bulundu.

Kızıyla beraber Umut Kervanına gelen baba Ramazan Turan, Gazze'de siyonist işgalciler tarafından yıkılan evlerin onarılması ve yaşanan zulmün son bulması için tüm Müslümanları ve insanları duyarlı olmaya davet etti.

"Çocuklar ölmesin, kahrolsun israil"

Altın küpesi bağışlayan küçük Esma, duygularını şu şekilde dile getirdi:

"Bugün buraya altın küpelerimi Gazze'deki kardeşlerime bağışladım. Çocuklar ölmesin, kahrolsun israil."

"Bütün duyarlı insanlardan bu duyarlığı bekliyoruz"

Bütün dünyanın Filistin'de yaşanan zulme karşı ses çıkartması ve karşı durması gerektiğini belirten baba Ramazan Turan, "Kızım televizyon ekranlarında Gazze'de yaşanan katliamı ve yıkımları gördükten sonra kendi altın küpelerini Gazze'deki kardeşlerine bağışlamak istedi. Biz de Umut Kervanı aracılığıyla Gazze'ye göndermek istedik. Bütün duyarlı arkadaşlarımızdan ve insanlıktan da bu duyarlığı bekliyoruz. İşgalcilerin Gazze'de yaptığı bir insanlık suçu ve soykırımdır. Çocuk, kadın ve yaşlı demeden katlediyor. Bütün dünyanın bu zulme karşı ses çıkartması ve karşı durması lazım." ifadelerini kullandı.

"Böyle bilinçli çocukları gördüğümüzde gelecek için umutlanıyoruz"

Yapılan bağışı teslim alan Batman Umut Kervanı gönüllülerinden Rıdvan Üzümcü, "Terörist işgalcilerin Gazze'de uyguladığı soykırımdan dolayı binlerce insan ya şehid oldu ya da yaralandı. Akabinde hastaneler, camiler ve okullar bombalanarak yıkıldı. Bu zulmü gören küçük büyük bütün vatandaşlarımız bizler aracılığıyla bağışta bulundu. Bugün de 7 yaşındaki Esma kardeşimiz, TV ekranlarında gördüklerinden etkilenerek kulağındaki altın küpesini Gazze'ye ulaştırmak üzere bağışladı. Böyle bilinçli çocukları gördüğümüzde gelecek için umutlanıyor ve İslam coğrafyası ve Gazze için kurtuluş olacaktır. Böylesi bilinçli çocukların yetişmesinde emeği geçen anne ve babalarına da teşekkür ediyoruz. Allah kendilerinden razı olsun." şeklinde konuştu.




Bu haber 382 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Bölge Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI