Bugun...



ÖNDER, Umut Kervanı aracılığıyla yardımlarını depremzedelere ulaştırdı

İslami STK'lar 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremde büyük yıkıma maruz kalan Adıyaman'daki depremzedelerin yanında yer almaya devam ediyor.

facebook-paylas
Tarih: 05-06-2023 00:01

ÖNDER, Umut Kervanı aracılığıyla yardımlarını depremzedelere ulaştırdı

Şanlıurfa Birecik ÖNDER tarafından depremzedelere ulaştırılmak için teslim edilen tavuk, kırmızı et ve kuru gıda Umut Kervanı aracılığıyla yerine ulaştırıldı.

Adıyaman Altınşehir Mahallesi'nde kurulan Konteyner kentte yaşayan depremzedeler kendilerine yardım elini uzatan Önder ve Umut kervanı'na teşekkür etti.

ÖNDER Adına açıklamada bulunan Mustafa Aydın, "Birecik'te bizlere teslim edilen emanetleri 6 Şubat'ta ülkemizde yaşanan büyük felakette etkilenen Adıyaman'daki kardeşlerimize teslim etmek için kapı kapı geziyoruz. Poşetlediğimiz beyaz ve kırmızı et, kuru gıdayı konteynerdeki depremzede kardeşlerimize teslim ediyoruz. Efendimizin 'Komşusu açken tok yatan bizden değildir.' hadisini kendimize düstur ederek buradan yola çıktık. İnşallah bir daha bu acıları yaşamayız ve en kısa zamanda da normalleşme sürecine geçeriz. Burada bizi karşılayan Umut Kervanına çok teşekkür diyoruz. Onların organizesinde bu yadımlarım yerine ulaştırdık. Katkılarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Herkese geçmiş olsun." ifadelerini kullandı. 




Bu haber 1431 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Yaşam Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI