Bugun...



Diyarbakır'da sabah namazı sonrası Filistinliler için dua edildi

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde işgalci siyonistlerin Filistin'deki saldırılarında hayatını kaybedenler için sabah namazı sonrası gıyabi cenaze namazı kılındı, Filistinli Müslümanlar için dualar edildi.

facebook-paylas
Tarih: 23-10-2023 10:13

Diyarbakır'da sabah namazı sonrası Filistinliler için dua edildi

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanlığı tarafından "Sabah Namazında Aksa İçin Dua Vakti" teması kapsamında Filistinlilere destek amacıyla bir dua programı düzenlendi.

Diyarbakırlı vatandaşlar sabah namazında merkez Kayapınar ilçesi Diclekent Camii'nde bir araya geldi.

Camide saf tutan vatandaşlar sabah namazını kıldı. Namazın ardından siyonist işgalcilerin Gazze'deki saldırıları sonucu şehid düşenler için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Sabah namazında buluşan Müslümanlar, namazdan sonra cami avlusunda toplanarak Filistinli mücahitlerin zaferi ve işgalcilerin helakı için ellerini semaya kaldırdı.

Gazze'yi bombardıman altında tutarak bebek, çocuk, kadın, yaşlı demeden bombalarla katleden işgalci siyonistlere dünya genelinde tepkiler sürüyor.  

"Aksa Tufanı" operasyonunun 17'nci gününde de Filistinli mücahitlerle işgal rejimi arasındaki çatışmalar sürerken dünyanın dört bir yanında HAMAS'a olan destek çağrıları da devam ediyor. 

 




Bu haber 415 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI