Bugun...



Kassam Tugayları, Tel Aviv'i füze bombardımanına tabi tuttu

Filistin direnişi, işgalci rejimin sivillere yönelik katliamlarına tepki olarak Tel Aviv'i ve işgal altındaki toprakları füze bombardımanlarıyla hedef aldığını duyurdu

facebook-paylas
Tarih: 18-10-2023 22:26

Kassam Tugayları, Tel Aviv'i füze bombardımanına tabi tuttu

 

 

HAMAS hareketinin askeri kanadı Kassam Tugayları, işgalin sivillere yönelik katliamlarına tepki olarak bugün en az 4 kez Tel Aviv'i füzelerle hedef aldı.

İşgal medyasına göre Tel Aviv'de patlamalar duyulurken, Tel Aviv, Gush Dan ve Hashvila'da sirenler çaldı, insanlar sığınaklara kaçtı.

Öte yandan İslami Cihad hareketinin askeri kanadı Kudüs Tugayları da füzelerle  Beerşeba şehrini hedef aldığını duyurdu.

Kudüs Tugayları ayrıca, füze ve havan toplarıyla "Sufa" yerleşim yerindeki bir toplantının yanı sıra, "Reim" yerleşim yerindeki işgal askerlerinin toplanmasını füze bombardımanıyla hedef aldığını duyurdu.

İşgal medyası, güvenlik servislerine atıfta bulunarak, "En az 20 Kassam mücahidinin halen işgal altındaki topraklarda olduğunu ve her an operasyon başlatabileceklerini" bildirdi.

İşgalin El Ehli Baptist Hastanesi'ndeki toplu katliamının ardından "Aksa Tufanı” savaşı on ikinci gününe girerken, Filistin direnişi işgal altındaki çeşitli Filistin topraklarına, işgal yerleşimlerine ve askeri toplanmalarına füzelerini fırlatmaya devam ediyor. 




Bu haber 501 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Dünya Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI