Bugun...



DBB’den ilçelere 150 kırsal durak

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, toplu taşıma hizmetlerinin daha derli toplu olması için kent merkezi dışındaki ilçelere 150 otobüs bekleme durağı yerleştirecek.

facebook-paylas
Tarih: 18-08-2021 00:22

DBB’den ilçelere 150 kırsal durak

Büyükşehir Belediyesi, Diyarbakırlılara daha güvenli ve konforlu toplu taşıma hizmetleri sunmak için çalışmalarına devam ediyor.

Ulaşım Daire Başkanlığı, Ergani, Çermik, Çüngüş, Kocaköy, Hani, Dicle, Lice, Kulp, Hazro, Çınar, Çınar Ovabağ Yolu ve Silvan ilçelerden Diyarbakır kent merkezi arasındaki yol güzergâhlarının belirlenen alanlarına 300x70 cm ebatlarında 150 adet yolcu bekleme durağı inşa edecek.

ÇALIŞMALAR ERGANİ’DE DEVAM EDİYOR

Büyükşehir Belediyesi, Ergani ilçesinden Diyarbakır’a yolculuk yapacak vatandaşlar için belirlenen alanlara toplam 47 kırsal durak yerleştirme çalışmalarına başladı.

Ergani ilçesinde, temel atma işlemlerini tamamlayan ekipler, kırsal tip yolcu duraklarının montajına bu hafta içinde başlayacak. Ulaşım Daire Başkanlığı, kalan 103 kırsal mahalle yolcu bekleme duraklarını Çüngüş, Kocaköy, Hani, Dicle, Lice, Kulp, Hazro, Çınar, Çınar Ovabağ Yolu ve Silvan ilçesine inşa edecek. Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde sürdürdüğü durak yerleştirme çalışmalarını 2 ay içinde tamamlamayı hedefliyor. Ekipler, aynı çalışma kapsamında daha önceki yıllarda yapılmış ve kullanılacak durumda olan kırsal mahalle yolcu bekleme duraklarının da bakım ile onarımlarını yapacak.




Bu haber 398 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Belediyeler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI