Bugun...



Amedspor’da 3 Puan Sevinci

TFF 2. Lig’in 7. haftasında Derincespor’u konuk eden ve sahadan 2-01 galibiyetle ayrılan Amedspor’da yüzler gülüyor.

facebook-paylas
Tarih: 09-10-2023 14:34

Amedspor’da 3 Puan Sevinci

Taşkın Civelek

 İKİNCİ YARIDA  DAHA FARKLI BİR ŞEKİLDE ÇIKTIK

Teknik Direktör  Serdar Bozkurt Derinspor , Karşılaşmasını değerlendirerek sözlerine başlayan tecrübeli teknik adam, "Tek hedefimiz kendi sahamızda bu maçı kazanmaktı. Maçtan önce soyunma  odasında Futbolcularımızla  bir  Toplantı yaptık. Oynayacağımız Derincespor  bizim için zor bir maç olacağını söyledim .Futbolcularımız  Çok iyi bir  mücadele  göstererek   ilk yarıda bulduğumuz gollerle ilk yarıyı önde kapattık. İkinci yarıda rakibin üstüne giderek  gol aramaya başladık veTartışılacak  bir pozisyonda gol yedik . Bu hakemin verdiği bir karardır yapacak bir şey yok. Mühim olan kazanmaktı. Onuda  kazandık ve rakiplerimizle olan puan farkını yavaş yavaş açmaya başladık.. Ve kazandığımız için sevinçliyiz. Dedi.

ALTIN DEĞERİNDE 3 PUAN ALDIK

Serdar Bozkurt , ‘’Kendine güvenen, hem atakta hem defansta motive olan, özellikle Derincespor’un ilk yarı pozisyonları kadar, belki de daha fazla pozisyonlara girdik, iki tane de gol attık. Bana göre altın değerinde bir  3 puan kazandık" ifadelerini kullandı.

FUTBOLCULARA 5 GÜN İZİN

Amedspor ‘un Derincespor karşılaşmasında  alınan galibiyetten dolayı Bu hafta Bay geçirecek olan Amedspor’lu  futbolcularına   5gün  izin verildi. Yeşil – Kırmızılı Takım Perşembe  günü Şehmuz Özer Tesislerinde toplanacak olan Takım ligdeki 9. Hafta maçına 22 Ekim ‘de deplasmanda oynayacağı  Karaman FKspor karşısına çıkacak.




Bu haber 734 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI