Bugun...



Batman'daki 'Gazze'ye destek çadırına' halk davet edildi

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Filistinli Müslümanlara destek amacıyla açtıkları ve 15 gün boyunca çeşitli sosyal etkinliklerin yapılacağı "Gazze'ye destek çadırına" tüm halkı davet etti.

facebook-paylas
Tarih: 26-10-2023 18:23

Batman'daki 'Gazze'ye destek çadırına' halk davet edildi

İslami sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelen HÜDA PAR İl Başkanı Davut Şahin, Atatürk Parkı yanında açtıkları "Gazze'ye destek çadırı" hakkında açıklamalarda bulundu.

8 Kasım tarihine kadar 12.00 ile 22.00 saatleri arasında açık olacak çadırda, siyonist işgal rejiminin soykırım uyguladığı Filistinli Müslümanlara destek amacıyla pek çok program gerçekleştireceklerini belirten İl Başkanı Şahin, duyarlı tüm halkı düzenleyecekleri etkinliklere katılım göstermeye davet ett

"Bu hak ile batıl savaşına dönüştü"

Gazze'de yapılanların bir soykırıma dönüştüğünü vurgulayan Şahin, "Siyonist işgal rejiminin Filistin'de kardeşlerimize yaptıkları katliam artık bir soykırım durumuna dönüşmüş. Bu duruma bizim tepkisiz kalmamız mümkün değildir. Zira bu hak ile batıl savaşına dönüşmüş, bu bir Furkan savaşına dönüşmüştür. Bütün Müslümanlar saflarını netleştirerek bu vahşete, katliama karşı durmaları, Filistin'deki kardeşlerimizi desteklemeleri gerekir." dedi

"Kardeşçe ortak değerimiz olan Kudüs için bir arada olmaya devam edeceğiz"

Batmanlıları çadırda düzenleyecekleri programlara davet eden Şahin, "HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı olarak Gazze'ye destek adıyla bir çadır kurduk. Gazze'ye destek olma anlamında hangi program gerekiyorsa onların yapılması, Batman halkının duyarlılığının artırılması için bir dizi program yapacağız. Şu anda yanımda İslami sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri var. Birlikte, kardeşçe ortak değerimiz olan Kudüs, Filistin, Gazze için bir arada olmaya devam edeceğiz. Batman halkı da bu anlamda ciddi duyarlılık gösteriyor. Bu duyarlılığı artırmamız lazım." ifadelerini kullandı.

 




Bu haber 340 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Bölge Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI