Bugun...



Yeşilyurt Belediye Başkanı seçilen Prof. Dr. Geçit, mazbatasını aldı

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Parti’den Yeşilyurt Belediye Başkanı seçilen Prof. Dr. İlhan Geçit, Malatya Adliyesi’nde düzenlenen programda mazbatasını alarak görevine resmen başladı.

facebook-paylas
Tarih: 04-04-2024 00:15


 

 

Mazbatasını Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı Adalet Komisyonu Başkanı Müzeyyen Yıldırımoğlu’nun elinden alan Geçit, Yeşilyurt’a hizmet edecek olmanın onurunu yaşadığını söyledi.

Herkesin ve herkesimin belediye başkanı olacağını ifade eden Geçit, çözüm odaklı, şeffaf ve hesap verebilir bir anlayışıyla yönetecekleri Yeşilyurt Belediyesinin kapılarının toplumun tüm kesimlerine sonuna kadar açık olacağını dile getirdi.

Geçit, kuracakları güçlü bir ekiple deprem yaralarını el birliğiyle saracaklarını ve hayata geçirecekleri hizmetlerle birlikte Yeşilyurt’u çok güçlü bir şekilde ayağa kaldıracaklarını sözlerine ekledi.

Geçit, "31 Mart seçimlerinin ülkemize ve şehrimize öncelikle hayırlı olmasını temenni ediyorum. Seçimler geride kaldı. Artık milletimize hizmet etme zamanıdır. Ayırmadan ayrıştırmadan hizmet edeceğimiz sözünü buradan veriyorum. Biz sadece bize oy verenlerin değil, tüm hemşerilerimin belediye başkanıyım ve o hizmet kapısında her daim onları güzel ağırlayıp hizmetlerini yapmak için 24 saat esasında çalışacağımızın taahhüdünü bir kez daha veriyorum. Güçlü bir ekiple Yeşilyurt’umuza en güzel hizmetlerin gelmesi için çalışacağız. 2 yıl içerisinde şehrimizi ve ilçemizi ayağa kaldıracağız inşallah. Bizlere seçimlerde oy veren ya da vermeyen tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. El birliği ile çok çalışacağız. Çünkü Yeşilyurt’umuz hepimizindir, geleceği bize emanetidir. Hep birlikte çalışıp hep birlikte başaracağız. Allah yar ve yardımcımız olsun. Biriz, beraberiz ve birlikte başaracağız." diye konuştu.




Bu haber 239 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Belediyeler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI