Bugun...



D.Ü REKTÖRÜ, AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI BİLİM KURULU TOPLANTISINA KATILDI

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde kurulan ve çalışma alanlarına ilişkin veri temelli sosyal politikaların hayata geçirilmesine katkı sağlayacak olan Bilim Kurulu ilk toplantısı gerçekleştirildi.

facebook-paylas
Tarih: 29-11-2023 17:52

D.Ü REKTÖRÜ, AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI BİLİM KURULU TOPLANTISINA KATILDI

Ankara’da Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş başkanlığında toplanan Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karakoç’un içinde bulunduğu Bilim Kurulu,  Türkiye'nin farklı bölgelerindeki 16 farklı üniversiteden 10 rektör ve 20 akademisyen olmak üzere alanında uzman kişilerden oluşuyor.

Toplumun ihtiyaçlarına yönelik sosyal politika geliştirme süreçlerinin temel taşlarından biri olacağına inandığını ifade eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Bu kurul ile bakanlığımızın çalışma alanlarına ilişkin veri temelli, bilimsel ve bütüncül bir perspektifle daha güçlü politikaların hayata geçirilmesine katkı sağlamayı amaçlıyoruz." dedi.

Göktaş, bugün ilk toplantısı gerçekleştirilen Bilim Kurulu'nun, politika geliştirme süreçlerinin temel taşlarından biri olacağını ümit ettiğini dile getirdi.




Bu haber 693 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI