Bugun...



Amedspor'da Antalya kampı devam ediyor

Teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde Antalya Belek’te ikinci devre kampı Cumartesi günü sona erecek.

facebook-paylas
Güncelleme: 09-01-2024 15:32:54 Tarih: 09-01-2024 15:09

Amedspor'da Antalya kampı   devam  ediyor

 

Taşkın Civelek

 

Antalya kampını değerlendiren  Mesut Bakkal , Amedspor’un her kulvarda matematiksel olarak şansının devam ettiğini söyledi. Bakkal transferden oyun sistemine bir çok önemli konuda açıklamalar yaptı.

"Sorumluluklarımızın bilincindeyiz"

Amedspor büyük bir camia olduğunun altını çizen  Mesut Bakkal, "Sorumluluklarımızın bilincindeyiz. En kısa zamanda oyuncuların moral motivasyonunu yükseltebiliriz ve taraftarların beklentisi doğrultusunda birlikte sahada savaşan bir Amedspor  futbol takımı mantalitesi oluşturabiliriz. Bütün odağımız bu yönde. İnşallah kısa zamanda da bunları başarabiliriz diye düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

"Taraftarlara yakışır mücadele etmek için mücadelemizi vereceğiz"

Matematiksel olarak şansımız devam ediyor. Nerede kalırsak kalalım her maçı kazanmak için sahaya çıkacağız. Taraftarlara yakışır mücadele etmek için mücadelemizi vereceğiz. Her geçen gün inanıyorum ki hem oyuncularımın hem takımın gelişmesini, gelişmesi yönünde çalıştığımızı görebileceğimizi tahmin ediyorum. Çok fazla hep birlikte çalışma imkanımız olmadı ve çok sık maç oynayacağız. O bizi biraz yıpratabilir. Burada umuyorum ki hep birlikte çok fazla sakatlık olmadan ayakta kalıp bu mücadeleyi en iyi şekilde verebiliriz ve yolumuza devam edebiliriz.

"İhtiyacımız olan birkaç galibiyet"

Güzel bir ortamlarının olduğunu söyleyen  Amedspor teknik direktörü, " İhtiyacımız olan birkaç galibiyet. Bunları üst üste alırsak, bu ortamın daha da üstüne koyarak moral motivasyonun artacağını düşünerek daha iyi olabileceğimizi düşünüyorum. Şu anki geldiğimiz nokta, geri bildirimler çok olumlu. Oyuncularımla arkadaş gibi konuşuyorum, her şeyim çok açık ve onlarla da net konuşurum. Oyuncular da benim ruhumu çabuk hissetti. Nasıl bir insan olduğumu nasıl futbolun içinden geldiğimi görüyorlar. Onlarla ikili ilişkilerimde ayırt etmeden herkese aynı mesafedeyim. Onlar da bundan çok mutlular, birkaç galibiyet alarak bunu taçlandırmamız lazım" dedi.

‘’Oyuncularıma  Güveniyorum ‘’

Amedspor  Teknik  direktörü Mesut Bakkal Antalya kampındaki Futbolcuların bir haylı hırslı ve Azimli olması beni  sevindiriyor. Bu kadar tecrübeli bir oyuncu  oynamayan  Ahmet Derelinin  Antremandadaki  istegine  bayıldım her zaman bu oyuncuları kazanmak lazım ve  Bu tür  oyuncular oynamak istegini her zaman  Forse  ederler.

Amedspor Teknik Direktörü  Mesut Bakkal , takımın başarısı için tüm camianın el ele vermesi gerektiğini dile getirerek, ligin ikinci yarının 20 haftasında  deplasmanda oynayacağımız Denizlispor  maçını kazanıp lige  3 puanla  başlamak istiyoruz. dedi.




Bu haber 642 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI