Bugun...



Sağlık-Sen 2 gün iş bırakacak!

Memur-Sen’e bağlı Sağlık-Sen, Tüm Türkiye genelinde 2 günlük iş bırakma eylemine başlayacak. Sağlık çalışanlarının haklarını savunmak için ikinci kez alınan eylem kararları arasında 7-9 Aralık tarihlerinde tüm sağlık çalışanları iş bırakacak. Eylem 9 Aralık’ta Sağlık Bakanlığının önünde düzenlenecek basın açıklaması ile noktalanacak.

facebook-paylas
Tarih: 03-12-2021 00:26

 Sağlık-Sen 2 gün iş bırakacak!

En son 2015 yılında tüm Türkiye genelinde iş bırakma eylemine giden Memur-Sen’e bağlı Sağlık-Sen ikinci kez iş bırakma eylemine hazırlanıyor.

Memur-Sen Diyarbakır İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Diyarbakır Şube Başkanı Nurhak Ensarioğlu, yaptığı açıklamada, Sağlık çalışanlarının haklarını savunmak için bir dizi eylem kararı aldıklarının ifade ederek, sağlıkta atılan politikalardaki yanlışa dur demek için Türkiye genelinde 2 günlük iş bırakma eylemi yapacaklarını söyledi.

Ensarioğlu, Ülke genelini kapsayacak eylem kararlarını da şöyle açıkladı:

“Antalya’da 3 grup halinde gerçekleştireceğimiz Türkiye Buluşması Programları iptal edilmiştir. 2 Aralık 2021 Perşembe günü Saat 16:00 itibari ile Antalya İl Sağlık Müdürlüğü önünde Antalya’da bulunan 1.000 kişilik teşkilatımız ile basın açıklaması yapılacaktır. 7 Aralık Salı ve 9 Aralık Perşembe günlerinde Tüm Türkiye’de İŞ BIRAKMA EYLEMİ yapılacaktır. 7 Aralık Salı günü illerde iş bırakma eylemi ile birlikte şubelerimiz basın açıklaması yapacaktır. 9 Aralık Perşembe günü iş bırakma eylemi ile birlikte, Ankara’da Sağlık Bakanlığı önünde tüm teşkilatımızın katılacağı basın açıklaması yapılacaktır”




Bu haber 698 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Sağlık Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI