Bugun...



SANA HOCA DAYANMIYOR BAŞKAN

TFF 2.lig Kırmızı Grup takımlarından Diyarbekirspor Ligde tutunmaya çalışıyor.

facebook-paylas
Tarih: 08-12-2021 00:46

SANA HOCA  DAYANMIYOR  BAŞKAN

Lig’de iyi bir sezon geçiremeyen Yeşil- Kırmızılı ekipte yönetim, deplasmanda karşılaştığı Kahramanmaraşspor'a  farklı yenilmenin faturasını  Aytekin  Yıldırım'a kesti.

FATURAYI YILDIRIM'A KESTİLER

Diyarbekirspor, oynadığı 16 maçta 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 8 mağlubiyet aldı. Maç fazlasıyla 18 puanla  14'ncü sırada yer alan ve sezon başında Şenol Demir'le, daha sonra Levent  Eriş'le anlaşan Diyarbekirspor yönetimi daha sonra Aytekin Yıldırım'la anlaşma sağlamıştı. Yeşil- Kırmızılı ekip  son olarak ligin 16'ncı haftasında  deplasmanda karşılaştığı Kahramanmaraşspor’a farklı yenilmesinin faturasını teknik direktör Aytekin Yıldırm'a kesti.

KİMLER GELDİ, GEÇTİ

2 sezon görev alan Şenol  Demir ile yolların ayrılmasının ardından  Diyarbekirspor'da 3 farklı teknik direktör ile anlaşıldı.

2019/ 2020 sezonuna Şenol Demir ile başlayan Diyarbekirspor, ilk yarının ortalarına doğru göreve  Levent  Eriş'i getirdi. 2020/2021 sezonunda Eriş ile devam eden Diyarbekir temsilcisi, 8 maç sonra alınan yenilgilerden sonra Levent Eriş takımdan ayrıldı. Eriş'in yerine Diyarbekirspor'un başına geçen Aytekin Yıldırım  ise sadece 2 maça çıktı.

Taşkın CİVELEK




Bu haber 515 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI