Bugun...



AMEDSPORLU FUTBOLCULARI TARAFTARLARINI SEN TRİBÜNDE BİZ SAHADA

Amedspor’lu Futbolcuları , yarın oynanacak olan kastamonuspor maçı öncesi,Taraftarlarına Çağrıda bulundular. Sen Tribünde Biz Sahada olalım

facebook-paylas
Tarih: 02-12-2023 12:37

AMEDSPORLU FUTBOLCULARI TARAFTARLARINI SEN TRİBÜNDE BİZ SAHADA

 

Taşkın Civelek

 

Yarın   saat 14.00'da Atatürk Stadyumun’da  gerçekleşen karşılaşma öncesi Amedspor’lu Futbolcuları bu zorlu karşılaşmada yanımızda görmek ve Şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmak için maça davet ediyoruz. Dediler.

Futbolcular’dan  Ortak açıklama yapıldı

Amedspor’lu Futbolcuları yaptıkları açıklamada, "Sahamızda oynayacağımız Kastamonuspor  maçı için, yarın Taraftarlarımızı Bekliyoruz. ! Bu önemli maç öncesi Amedspor Taraftarının bize  destek vermelerini ve Tribünlerin Tamamı dolu olmasını  bekliyoruz. Hiçbir yerde boşluk bırakmayarak doldurmalıyız. Gelen rakibimiz Kastamonuspor  sahaya çıktığı zaman bu Ateşli Taraftarlarını görerek  ve Acaba biz Cehenneme mi düştük diye Moral Bozukluğuyla sahaya çıkacaklar. Şehrinin takımına sahip çıkan, taraftarın  desteğini arkasında olan bir takıma destek olmalarını  ve  Biz büyük ve güçlü bir aileyiz! Yönetimi, futbolcusu, taraftarı, ile , kısacası tüm şehir birlik ve beraberlik içerisinde! Bu birlik ve beraberlik bizi hedeflerimize ulaştıracaktır. Bunun için Bizim sloganımız  nedir  Sen Tribünde Biz Sahada " ifadelerine yer verdiler.

 




Bu haber 381 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI