Bugun...



Ulusal Makina Teorisi Sempozyumu DÜ'de düzenlenecek

İlki 1984'de Ortadoğu Teknik Üniversitesi'nde düzenlenen ve ulusal anlamda oldukça önemli bir organizasyon olan Ulusal Makina Teorisi Sempozyumu (UMTS) Diyarbakır'da düzenlenecek. 2011 yılından itibaren IFToMM (International Federaiton for the Promotion of Mechanism and Machine Science) Türkiye temsicisi Makina Teorisi Derneği (MAKTED) çatısı altında düzenlenen organizasyonun 20’ncisi 15-17 Eylül 2021 tarihleri arasında, Dicle Üniversitesi 15 Temmuz Kültür ve Kongre Merkezi'nde saat 10.00'da Dicle Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecektir.

facebook-paylas
Tarih: 15-09-2021 00:01

Ulusal Makina Teorisi Sempozyumu DÜ'de düzenlenecek

Sempozyumun amacı Makina Teorisi alanında çalışan akademisyen ve araştırmacıları bir araya getirerek bilgi paylaşımında bulunmalarını sağlamak ve bu alanda Türkçe kaynak oluşturulmasına katkı sunmaktır.

Bu sene yapılan etkinlikte çevrim içi ve yüzyüze sunumlar olacak. Toplamda 44 bildiri sunulacak. Pademi süreci ile hayatımıza giren uzaktan eğitim konusunda katılımcıların ilgisini çekebilecek "Uzaktan Makine Teorisi Eğitimi" özel oturumu düzenlenecek. Ayrıca, İTÜ den Prof. Dr. Kenan Yüce Şanlıtürk ve Koç Üniversitesinden Prof. Dr. Çağatay Başdoğan davetli konuşmacı olarak sunum yapacak.




Bu haber 431 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI