Bugun...



Diyarbakırspor’da Durmak Yok

Bölgesel Amatör Ligi Takımlarından Diyarbakırspor Kendi Tesislerinde Teknik Direktör Ramazan Erin Yönetiminde hafta sonu kendi sahasında konuk edeceği Batman 72 Belediyespor Çalışmalarına Seyrantepe tesislerinde başladı.

facebook-paylas
Tarih: 23-11-2021 00:27

Diyarbakırspor’da Durmak Yok

 ALACAĞIMIZ BİR GALİBİYET BİZİM UMUDUMUZ OLACAK

Diyarbakırspor Kulüb Başkanı Siyabend Aydın yaptığı açıklamada, Bağlar  Belediyespor karşısında beraberliğe ayrıldığımız için  üzgünüz. Ama  artık bu maç gerdi kaldı kendi  sahamızda oynayacağımız komşu kent takımı olan Batman 72 Belediyespor maçında puan ve puanlarla  ayrılmak istiyoruz. Taraftarlarımızdan biraz olsun sabır bekliyoruz.  Alacağımız bir galibiyet bizim umudumuz olacak.  Kulüb  Başkanı Siyabend Aydın,Takıma Büyük bir  destek veriyoruz.  Takımı Antremanda   biran olsun yalnız bırakmıyoruz.  büyük çoğunluğunu Diyarbakırsporun yanında olduklarını söyledi. Aydın , ‘’  Futbolcularla yaptığımız görüşmede  “Benim  sizlere olan inancım tam . Bu sene çok daha  iyi olmak sizin  elinizde , Antremanda   yaptığınız hırslı oyununuzu  Sahayada yansıtmanızı   istiyoruz. Alacağımız galibiyetlerde sizin emeğiniz olacaktır, sonuna kadar birbirine güvenenler, şehir birlikteliğini yakalayanlardır. Biz bu anlamda belki en şanslı takımlardanız. Yüzde 50 de olsa kapasitenin açılması taraftar gücünü en fazla hisseden takımlardan biri olarak bizi fazlasıyla memnun ediyor. Taraftarımızın yanımızda olması bizim de oyunumuzu çok fazla etkileyecek” diye konuştu.

SONUNA KADAR  SAVAŞMALIYIZ

Başkan  Siyabend  Aydın , Ligde inişli çıkışlı bir lig yaşıyoruz. Diyarbakırspor kulübü olarak  evimizde oynayacağımız Batman 72 Belediyespor karşısında mutlak 3 puan hedeflendiklerini söyleyen  Aydın,’’ Eksiklerimize rağmen. Bu maçtan mutlak 3 puan çıkarmalıyız. Bunu yapacak kapasiteye  sahibiz.  Mümkün olduğu kadar Batman 72 Belediyespor maçıyla galibiyetiyle başlamak istiyoruz. Biz bir seri yakalamalıyız. O yüzden Batman 72 Belediyespor karşılaşmasınıda  mutlaka kazanmamız gerekiyor. Bunun için gereken mücadeleci ruhumuzu, sahaya yansıtmamız şart. Bunun için sonuna kadar  savaşmalıyız’’ dedi.

 

 




Bu haber 459 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI