Bugun...



300 KUR'ÂN KURSU ÖĞRENCİSİ YILSONU ŞENLİĞİ İLE MEZUN OLDU

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Yenişehir İlçe Müftülüğü ile iş birliğinde 4-6 yaş Kur'ân Kursu 300 öğrencinin mezuniyetini düzenledikleri Yıl Sonu Şenliği ile kutladı.

facebook-paylas
Tarih: 11-06-2023 11:09

300 KUR'ÂN KURSU ÖĞRENCİSİ YILSONU ŞENLİĞİ İLE MEZUN OLDU

Yenişehir Şehitlik Mahallesinde bulunan ve Yenişehir Belediyesi ile Yenişehir İlçe Müftülüğü'ne bağlı olan Aliya İzzetbegoviç Gençlik ve Kültür Merkezi'nde eğitim gören 4-6  yaş Kur'ân Kursu öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen Yıl Sonu Şenliğine Yenişehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Remzi Tekin, Yenişehir İlçe Müftüsü Dr.Mehmet Şafi Bilik, 300 öğrenci ve aileleri katıldı.

Kur'ânı öğrenmelerine vesile olduklarından dolayı büyük memnuniyet duyduklarını belirten Yenişehir Kaymakamı ve Yenişehir Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, "İlçe Müftülüğümüz ile birlikte düzenlediğimiz Yıl Sonu Şenliğimiz ile 300 Kur'ân öğrencimiz mezun oldu. Aileleri kadar bizler de çok gururlandık. Kur'ânı öğrenmelerine vesile olduğumuzdan dolayı da memnuniyet duyduk. Hangi yaşta olurlarsa olsunlar Kur'ân eğitimini desteklemeye devam edeceğiz. Kur'ân'ı öğrenmek için büyük bir gayret içine giren minik öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Bu kutlu eğitimi veren öğretmenlerimiz ile birlikte daha fazla öğrencinin Kur'ân öğrenmesi için eğitimlerimizi sürdüreceğiz" ifadelerinde bulundu.

Yenişehir İlçesi Üçkuyu Mahallesi Yenişehir Belediyesi Nev Bahçe Parkında Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan Yıl Sonu Şenliği; şiir okuma, zeybek gösterisi, Diyarbakır yöresi halk oyunları ve yüz boyama etkinliklerinin ardından kep töreni ile son buldu.




Bu haber 544 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Belediyeler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI