Bugun...



“TÜM MÜCADELEMİZ TRENDYOL 1 LİG İÇİN !”

Tff 2.lig Kırmızı Grup’ta Şampiyonluk mücadelesi veren Amedspor ligin 36 haftasında sahasında karşılaşacağı Igdır FKspor’u yenerek liderliğini sürdürmek istiyor..

facebook-paylas
Tarih: 19-04-2024 11:09

“TÜM MÜCADELEMİZ TRENDYOL 1 LİG İÇİN !”

 

 

Taşkın Civelek

Amedspor Teknik Direktörü   Mesut Bakkal,  TFF 2.Lig’de geride kalan 35 haftaya değinen ve gelinen noktada iyi bir istatistik elde ettiklerini söyleyen teknik direktör Mesut Bakkal, takımımızın geçmiş sezonlarla kıyasla iyi bir pozisyonda olduğunu belirterek,” Ligin bitimine 3 hafta kaldı. uzun bir maraton, yaşadığımız tüm zorluklara rağmen Zaman zaman puan kayıpları yaşadık, ancak buna rağmen başlangıç olarak uzun yıllardır camiamızın topladığı en iyi puanlardan birini topladığımızı düşünüyorum” dedi.

 “FUTBOLCULARIMIZI KUTLUYORUM”

Geçen hafta Deplasmanda oynadığımız  Kastamonuspor maçında iyi bir oyun ortaya koyulmasına rağmen sahadan istediğimiz  sonuçlan  ayrıldıklarını söyleyen Teknik direktör  Mesut Bakkal , “ Kastamonuspor maçında galip gelmek istiyorduk  ve oyun olarak da pozisyon olarak da üstün olduğumuz bir maçı kazandık. Bu tip maçlarda kaybetmemek önemli. Ayrıca futbolcularımızı da kutluyorum maçlarımızı oldukça ağır bir zeminde oynuyoruz. Böyle bir zeminde futbol oynamak çok zor bir iş bu anlamda oyuncularımız kendilerini riske atarak gösterdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum. ” dedi.

“TARAFTARIMIZ BİZE GÜVENSİN!” “  TRENDYOL 1 LİG’E ÇIKACAĞIZ!”

 Teknik Direktör  Mesut Bakkal, Ligde verdiğimiz mücadelede zaman zaman bazı puan kayıpları yaşadık. Önümüzde daha  3 maçımız  var bizler bu süreçte yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürerek hazırlıklarımızı yapıyoruz. Yaşadığımız bazı zorluklara rağmen takımımızın uzun yıllardır elde ettiği en iyi puanları toplamayı başardık. Ve çok daha iyisini de başarabileceğimizi düşünüyorum. Bu noktada taraftarlarımızdan bizlere olan desteklerini esirgememesini ve bize güvenmesini istiyorum. Pazar günü  sahamızda oynayacağımız Igdır FKspor maçında   Pazar günü  Düğünümüz var bu Düğüne Tüm Taraftarlarımızı bekliyoruz. Biz inancımızla ve mücadelemizle herkesin arzuladığı Trendyol 1 Lige çıkacağız” dedi.




Bu haber 515 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI