Bugun...



CHP’nin Büyükşehir Adayı Pekdemir Diyarbakır’ı sokak sokak geziyor

Diyarbakır’da 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere yönelik çalışmalar hız kazanırken, Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cafer Pekdemir, kent genelinde seçmenlerle buluşmaya devam ediyor. Pekdemir’in seçim kampanyası kapsamında sahaya indiği her an, kentteki siyasi atmosfer hareketleniyor.

facebook-paylas
Tarih: 27-02-2024 09:38

CHP’nin Büyükşehir Adayı Pekdemir Diyarbakır’ı sokak sokak geziyor

 


Seçim çalışmalarını sürdüren Pekdemir, kent merkezinden ilçelere kadar geniş bir coğrafyada halkla buluşuyor. Gerek esnaf ziyaretleriyle gerekse mahalle toplantılarıyla vatandaşlarla yakın temas halinde olan Pekdemir, onların sorunlarını dinleyip, belediyecilik anlayışını ve projelerini anlatıyor.
Sabah saatlerinden itibaren kent merkezinde esnaf ziyaretlerine başlayan Pekdemir, öğleden sonra ise ilçelere yöneliyor. Vatandaşlarla sokaklarda, meydanlarda ve mahallelerde buluşan Pekdemir, Diyarbakır’ın farklı kesimlerinin nabzını tutuyor.
CHP’nin ve kendisinin kent genelinde olumlu karşılandığını belirten Pekdemir, halkın değişim talebini net bir şekilde hissettiklerini ifade ediyor. Diyarbakırlıların gelecek kaygısı yaşadığını ve değişim isteğinde olduğunu belirten Pekdemir, seçim çalışmalarının bu talebi karşılamak için önemli bir fırsat olduğunu vurguluyor.
Pekdemir’in ziyaretleri sırasında vatandaşların genel olarak ekonomideki olumsuz gidişattan endişe duyduğunu gözlemlediği belirtiliyor. Yoksulluk ve işsizlik sorununun kentin önemli bir meselesi haline geldiğine dikkat çeken Pekdemir, “Diyarbakır’da gençlerimiz umutsuzca iş arıyor, aileler geçim sıkıntısı çekiyor. Bu durumun sorumlusu ise yöneticilerin lüks yaşamı ve halkı yokluğa mahkum etmesidir” şeklinde konuşuyor.
Pekdemir’in sahadaki temasları, seçim atmosferine hareket getirirken, halkın beklentilerine ve taleplerine yanıt verecek projelerle seçmenin karşısına çıkması bekleniyor.




Bu haber 531 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI