Bugun...



Halk: Satın alınan her işgal malı, Filistin'de bir çocuğa kurşun olarak gidiyor!

İşgal rejimi mallarına yönelik boykotun çok önemli olduğunu ve Müslümanların el birliğiyle boykota katılım sağlaması gerektiğini ifade eden vatandaşlar, Yahudilerle yapabilecek en büyük savaşın ekonomik savaş olduğuna dikkat çektiler.

facebook-paylas
Tarih: 10-01-2024 12:45

Halk: Satın alınan her işgal malı, Filistin'de bir çocuğa kurşun olarak gidiyor!


    

 

7 Ekim'den bu yana devam eden soykırım, katliam ve işgale karşı Müslümanların birlik olması ve Yahudi ürünlerine yönelik boykotu devam ettirmesinin çok önemli olduğuna dikkat çeken Siirt halkı, Filistinli Müslümanların yalnız bırakılmaması gerektiğini vurguladılar.

Türkiye'de işgal rejiminin mallarının boykot edilmesi konusu büyük bir önem kazandı. Özellikle işgal ordusuna destek açıklaması yapan kimi firmalara boykot her geçen gün artıyor.

"Bizler de Hayber'deki gibi hurma ağaçlarını keselim, Yahudi'ye ait malları ülkeye sokmayalım"

 

Naci Erkoyuncu

İslam aleminin bir olmaması nedeniyle bugün işgal rejiminin Filistin'de katliam yapabildiğine dikkat çeken Naci Erkoyuncu, "Üzerlerine bombalar düşen 1-2-3 yaşında bebekler, 80 yaşında insanlar o toprakları bırakıp gitmiyorlar, neden? Çünkü Kudüs bizimdir, Filistin bütün Müslümanların davasıdır diye, ama kendini Müslüman olarak tanımlayan diğer ülkelerin hiçbiri Müslümanca davranmıyor. Eğer birlik olup işgal rejimini boykot edebilseydik bugün o savaşı durdurabilirdik. Onlar orada aç, evsiz ve susuz, bizim ise rahatımız yerinde, çünkü insanlık bitmiş. Müslüman olarak değil bir beşer olarak da olaya bakalım, dünyanın hiçbir ülkesi gerçek anlamda Filistin'e yardım etmiyor. Hayber Savaşı aklıma geldi. O gün Peygamberimiz (Sallallahu Aleyhi vesellem) hurma ağaçlarını keselim demiş. Yahudiler o gün teslim olmuştu, bizler de hurma ağaçlarını keselim yani Yahudi'ye ait malları ülkeye sokmayalım." çağrısında bulundu

"Batının ne kadar yalancı olduğunu gördük"

 

Abdullah Kebapçı

Müslümanların duyarsızlaştığını ifade eden Abdullah Kebapçı, "Beni Kur'an'la karakola götürdüler, bir daha Kur'an okumayacaksınız dediler. İlk okulda 5 yıl boyunca besmele öğretilmedi. İslam'ı çağ dışı, gerici, yobaz diyerek söndürmek için çalıştılar. Allah, Kur'an'da bütün iman edenler kardeştir diyor. Kafirler, Kur'an'ı ellerinden alacağız dediler ve aldılar. Türk, Kürt, Arap diye ayırdılar, ümmet birken 55 parçaya ayırdılar. Her devletin başına Batı zihniyetli bir lider, komutan atadılar. Onun için Filistin için hiçbir şey yapmıyorlar. Halk ne kadar Müslüman olursa olsun, ne yapabilir? Silah ordunun elinde, Allah onları ıslah etsin. Biz ne olursa olsun Yahudi malı almıyoruz. Müslüman dinine ve kardeşlerine sahip çıkacak. Bizi bağlayan Kur'an'dır, Resulullah Efendimizdir. Kabre girdiğimizde uyanacağız ama o uyanış fayda vermez. Batının ne kadar ikiyüzlü, yalancı olduğunu gördük. Flitsin meselesinde maskeleri düştü, işgal rejiminin masumları öldürdüğünü görüyorlar. Müslümanlar şuurlu olursa Yahudilerin ürettiği malı hiçbir şekilde almazlar, boykot ederler. Allah'ın izniyle yeniden bir uyanış var." ifadelerini kullandı.

"Hangisi israil malı bilmiyoruz ki devletin halkı bilinçlendirmesi gerekiyor"

 

Kenan Dörtbudak

Filistin halkı için Müslümanların ellerinden geleni yapmaları gerektiğini ifade eden Kenan Dörtbudak, "Bize boykot edin diyorlar ama israil mallarını tanımıyoruz, hangisi israil malı bilmiyoruz ki bunu için bizi yönetenlerin bizleri yönlendirmesi yani devletin halkı bilinçlendirmesi gerekiyor. İşgal rejiminin de fabrikaları varsa kapatılması gerekiyor. Öncelikle İncirlik Üssü, Malatya Kürecik Üslerini kapatmalı, bu üslerin Türkiye'de ne işi var, Müslümanlara ne faydaları var? Filistinli kardeşlerim için içim yanıyor. İnanın ki televizyonu açmıyoruz." şeklinde duygularını dile getirdi.

"Herkes düşünsün, her alınan israil malı Filistin'de ölecek bir çocuğa kurşun olarak gidiyor"

 

Uğur Orhan

Müslümanlar olarak verilen tepkinin çok yetersiz olduğunu ifade eden Uğur Orhan, "Geceleri rahat uyuyamıyoruz ve çok büyük bir acı yaşıyoruz. Müslümanların verebileceği en büyük tepkilerden biri de boykot. israil mallarının boykot çağrısını her kesime yaymalıyız.  İnanın ne diyeceğimi bilemiyorum Kelimeler kifayetsiz kalıyor. Yapmamız gereken ve üstümüze düşen çok görev var ama maalesef bunu yerine getirmiyoruz. Buradan bütün Müslümanlara sesleniyorum: israil mallarına karşı çok büyük bir boykot yapmamız gerekiyor. Orada bir sürü masum çocuk ölüyor, herkes düşünsün, her alınan israil malı Filistin'de ölecek bir çocuğa kurşun olarak gidiyor." uyarısında bulundu

"İsrail mallarını boykot edeceğimize daha fazla alıyoruz, her lokantada, her evde israil kolası var"

 

Rıdvan Aslan

Filistin'de çocuk, kadın, yaşlı, hamilelerin öldürüldüğünü ve gençlerinin de tutukladığını ifade eden Rıdvan Aslan, "Ortadoğu'da bu savaş ne zamana kadar sürecek? Yazıklar olsun diyorum.  Alın petrol, altınlar, dünya sizin olsun, gözünüz doymuyor mu? Peki, bizler Allah'a nasıl hesap vereceğiz? Lafa geldi mi biz Müslümanız diyoruz. Müslümanlığı yaşamıyoruz ki. Müslümanlar gerçek Müslüman olsalardı birlik ve beraberlik olurdu. israil mallarını boykot edeceğimize daha fazla alıyoruz. Her lokantada, her evde israil kolası var. Biz birbirimizi kandırıyoruz. israilin mallarını alarak destek olduğumuz sürece bugün Filistin'de çocuklara, kadınlara zulmeden israil yarın bizim başımızı ezecek." şeklinde tepki gösterdi.

"Milletvekillerine sesleniyorum, onlar boykot edecek ki daha sonra onlara oy veren vatandaş onlara uyarak boykot etsin"

 

Ümran Koç

İslam ülkelerinin liderlerinin kınamaktan öteye gidemediğine dikkat çeken Ümran Koç, "Bu kabul edilebilir bir durum değil, biz Müslümanız. Hem silah hem insan gücü olarak Türkiye çok güçlü bir ülke, tezkereyi meclisten geçir, askerlerimiz Filistin'e gitsin, ne yapıyorlar? Madem ki Müslüman bir ülkeyiz ve Ortadoğu coğrafyasında İslam ülkelerinin başıyız, o zaman askerlerimizi oraya gönderin. israil nedir ki?  7 milyonluk bir ülke. Netanyahu, ırkçı, zalim, çocuk katili, pislik bir insan. Bir çocuğun ölmesine gülerek şahitlik edilebilir mi? israil mallarını bildiğimiz halde maalesef ülkemiz geçişine izin veriliyor ve bizler de bunları kendi halkımıza dağıtıyoruz. Ben neden israil malı alayım? Meyve suyu içmesem ölecek miyim, kola içmesen ölecek misin? Sigara içme, sigara en büyük düşmanımız israilin, boykot edelim. İlk başta sigara için Milletvekillerine sesleniyorum, onlar boykot edecek ki daha sonra onlara oy veren vatandaş onlara uyarak boykot etsin." çağrısında bulundu.
 




Bu haber 339 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Bölge Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI