Bugun...



Artuklu Kızılay Şubesinin dağıttığı kışlık kıyafetler sahiplerini buldu

Kızılay Artuklu Şubesi yardım faaliyetlerine devam ediyor.

facebook-paylas
Tarih: 28-12-2023 00:20

Artuklu Kızılay Şubesinin dağıttığı kışlık kıyafetler sahiplerini buldu

Bu yıl Türkiye'nin bir giyim mağazası tarafından gönderilen kışlık elbiseler Artuklu ilçesindeki yedi lisenin öğrencilerine ulaştırıldı.

Dağıtım faaliyetlerine başta Artuklu Kızılay yönetim kurulu olmak üzere Kadın Kızılay, Genç Kızılay ve Gönüllüleri ile Mardin Toplum Merkezi Yöneticisi ve personelleri katılım sağladı.

Artuklu Kızılay Şubesi Liseli gençlere soğuk kış günlerinde Mardin'de ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelere ve bireylerine de kışlık kıyafet desteğinde bulundu.

"Diğer iş adamlarımızdan da destek bekliyoruz"

Yapılan dağıtım ile ilgili konuşan Artuklu Kızılay Şube Başkanı Şehmus Arı, "Bizler Artuklu Kızılay olarak Mardin'de faaliyetlerimizi her alanda arttırarak hizmet etmeye çalışıyoruz. Bu hizmeti bütün imkânlarımızı kullanarak devam ettireceğiz. Bu anlamlı  organizasyonlara Mardin'de faaliyet gösteren  iş adamlarımızdan da katılım bekliyoruz. Onların da desteğine ihtiyaç vardır." açıklamasında bulundu.

Arı, dağıtımın gerçekleştirildiği okulların Aziz Sancar Anadolu Lisesi, Mardin Anadolu İmam Hatip Lisesi, Said Nursi Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje, Mardin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Mevlana Anadolu Lisesi, Meydanbaşı Teknik Anadolu Lisesi, Mardin Anadolu Lisesi olduğu, bundan sonra da imkân buldukça diğer okullarda da bu faaliyetleri sürdüreceklerini belirtti




Bu haber 533 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Bölge Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI