Bugun...



Diyarbakır Emekli Memur-Sen Emekli Maşların Torba Yasada Olmalı.

Diyarbakır Emekli Memur Sen Emeklilerin maaşlarında gerekli iyileştirmelerin yapılması için bir dizi ziyaretler yaparak taleplerini ilgililere iletti.

facebook-paylas
Güncelleme: 07-07-2023 01:02:09 Tarih: 07-07-2023 00:39

Diyarbakır Emekli Memur-Sen Emekli Maşların Torba Yasada Olmalı.

Yönetim Kurulu Üyelerinden Ahmet Erdoğan, Aziz Polat, Mehmet Emin Ekinci ve Eyüphan Kaya, Ak Parti, Hüda-Par ve Yeniden Refah Partisini ziyaret ederek torba yasada emekli maaşlarıyla ilgili bir düzenlemenin olmayışının bir yanlışlık olduğunu dile getirerek; “Emekli maaşlarının da memurlara yapılan seyyanen zamdan uygun bir oranda faydalanması gereğine vurgu yapıldı.”

Ziyaret sonrası yapılan açıklamada,

Genel olarak 14 Milyon vatandaşlarımızın emekli olduğu, emeklilerin kahir ekseriyeti Cümhurittifakına oy verdiği, her ne kadar bir yıl zarfında özellikle maaşı düşük emeklilere yönelik bir iyileştirme olduğu, 3600 ek gösterge ile bazı emeklileri maaşlarında iyileştirmeler olduğu  ancak yapılan zamlarla o artışın da anlamsız hale geldiği bir gerçektir,  dolayısıyla yapılan artışlarda ister seyyanen, ister refah payı olarak yapılsın, adı ne olursa olsun elle tutulur bir iyileştirmenin yapılmasına ihtiyaç vardır, denildi.

SİYASİ PARTİLERDEN TAM DESTEK

Ak Parti Halka ilişkiler Başkanı Adnan Öztürk,  Hüda-Par İl Başkanı Emin Akyüz ve Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ali Erdem de bu iyileştirmeye destek verdiklerini, Genel Merkezlerine bu talebi ileteceklerini beyan ettiler.

Ayrıca Diyarbakır emekli Memur-sen  bu ayki toplantısını Diyarbakır memur –sen il başkanlığında yaptı . Emekli  memur -sen  bunun için Diyarbakır memur-sen il başkanı Nurhak Ensarioğlu’na teşekkür ederek bundan sonra dayanışma içinde olacaını dile getirdi.




Bu haber 751 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI