Bugun...



ESKİ FUTBOLCU ERDAL ELGÖRMÜŞ GELECEĞİN YILDIZLARINI YETİŞTİRİYOR

Uzun yıllar Diyarbakırspor, Adana Demirspor ve Hatayspor gibi takımlarda profesyonel futbol oynayan bir zamanların önemli kalecilerinden Erdal Elgörmüş, şimdilerde memleketi Ergani’de kurduğu futbol kulübü ile geleceğin yıldız adaylarını futbola kazandırmaya çalışıyor.

facebook-paylas
Tarih: 21-08-2023 16:31

ESKİ FUTBOLCU ERDAL ELGÖRMÜŞ GELECEĞİN  YILDIZLARINI YETİŞTİRİYOR

Ergani Sportif Faaliyetler kulübünü kuran deneyimli futbol adamı, hem başkanlık hem de antrenörlük yapıyor. Aynı zamanda beden eğitimi öğretmeni olan Elgörmüş, daha önce bir çok profesyonel kulüpte antrenörlük de yaptı.

“BÖLGEMİZ İÇİN HAYALLERİMİZ VAR”

Kendisini gençlerin geleceğine adadığını belirten “Bako “ lakaplı Erdal Elgörmüş,”20 yıldan fazla profesyonel futbol oynadım. Daha sonra Amedspor ve Sarıyer başta olmak üzere çeşitli takımlarda antrenör olarak çalıştım. Eğitimci kimliğim var. Bunu futboldaki bilgi ve birikimimle birleştirerek gençlere hizmet etmek istiyorum. Tamamıyla alt yapıya ve gençlere yönelik bir kulüp kurduk. İyi işler yapıyoruz. Şu ana kadar bir çok futbolcunun keşfedilmesine vesile olduk. Bölgedeki gençlerimiz için hayallerimiz var.  “dedi.




Bu haber 726 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI