Bugun...



Tarım ve Orman Bölge İl Müdürleri Diyarbakır’da

ETKİYAP izleme ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. 16 Bölge Tarım ve Orman İl Müdürleri Diyarbakır’da toplandı. Bölge İl Müdürleri, İl Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve teknik elemanların katılımıyla Diyarbakır Tarım ve Orman İl Müdürlüğünde bölge toplantısı yapıldı.

facebook-paylas
Tarih: 30-11-2021 00:44

Tarım ve Orman Bölge İl Müdürleri Diyarbakır’da

Etçi ve Kombine Irkların Suni Tohumlama Uygulamaları ile Yaygınlaştırılması Projesi kapsamında 26.11.2021 tarihinde ETKİYAP izleme ve değerlendirme toplantısı yapıldı.

Etçi ve Kombine Irkların Suni Tohumlama Uygulamaları ile Yaygınlaştırılması Projesi kapsamında 26.11.2021 tarihinde ETKİYAP izleme ve değerlendirme toplantısı Tarım ve Orman İl Müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı.  Tarım ve Orman Bakanlığı Islah ve Geliştirme Daire Başkanı Adem Bölükbaşı ile konusunda sorumlu bakanlık personellerinin  katılımıyla gerçekleşen toplantının iki gurup olarak düzenlendi. sabah yapılan oturumuna Hakkari, Şırnak, Kilis, Gaziantep, Kahramanmaraş, Kayseri, Tunceli illeri, öğleden sonra yapılan oturumuna Malatya, Elazığ, Bingöl, Diyarbakır, Adıyaman, Batman, Mardin Şanlıurfa illeri katıldı.

Proje kapsamında her il 2015’ten bu yana yaptığı suni tohumlama sayını, suni tohumlamadan doğan buzağı sayısını, ayrılan bütçenin ne şekilde kullanıldığını paylaşırken çalışmanın hangi koşullarda yapıldığına ve yaşanılan güçlüklere değinerek önerilerde bulundu. 




Bu haber 253 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI