Bugun...



HAKAN YILMAZ : GALİBİYETLE BAŞLAMAK GÜZEL

TFF 2.lig Beyaz Grup’ta Play –off Mücadelesi veren Diyarbekirspor kendi sahasında karşılaştığı AdıyamanFKspor u 2-0 yenerek. Ligin ikinci yarısına 3 puanla başladı.

facebook-paylas
Tarih: 15-01-2024 12:24

HAKAN YILMAZ : GALİBİYETLE BAŞLAMAK GÜZEL

 

Taşkın Civelek

 

Diyarbekirspor  hafta  sonu deplasmanda oynayacağı  Serik Belediyespor maçının hazırlıklarına  Yarın başlayacak.Bu sezon kendi sahasında 6 galibiyet  alan yeşil-Kırmızılılar, unvanını korumak istiyor.

Diyarbekirspor Teknik  direktörü Hakan Yılmaz ilk maçında yüzünün akıyla sahadan galibiyetle  ayrıldı. Tecrübeli hoca  maçla ilgili yaptığı  açıklamada, ligin ikinci yarısına galibiyetle başlamak güzel .  İnşallah içerde ve dışarıdan  alacağımız galibiyetlerle yolumuza devam edeceğiz  artık  Adıyaman FKspor maçını unutup önümüzdeki hafta sonu  deplasmanda oynayacağımız Serik Belediyespor maçına iyi hazırlanmak  istiyoruz. bu maçta gördüğümüz gibi eksik olan bazı mevkilere oyuncu transfer etmek için yönetimle bir  görüşme yapacağım biliyorsunuz Adıyaman maçı öncesi  iki  As  oyuncumuz antremanda sakatlandı. İki oyuncularımızın tedavilerine başlandı.Serik Belediyespor maçına kadar yetiştireceğiz . dedi.

Teknik direktör Hakan Yılmaz zorlu maçtan galip ayrılan taraf olmak istediklerini  belirten tecrübeli hoca, "Kolay gol yemiyorlar, iyi takım oyunu oynuyorlar. Çok etkili çok kaliteli oyuncuları var. Bizim de kendimize göre artılarımız var. Sahada iyi bir mücadele olacağını düşünüyorum. İnşallah deplasmanda kazanan taraf biz oluruz. Çünkü ikide iki yapmak istiyoruz. " ifadelerini kullandı.

 

 




Bu haber 754 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI