Bugun...



Başkan Akmeşe, Hemşerileriyle hasret giderdi…

Çüngüş Belediye Başkanı Ali Suat Akmeşe, merkezi Diyarbakır’da bulunan Çüngüş ve Köyleri Eğitim-Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek, İzmir, İstanbul ve Bursa’da yaşayan Çüngüşlü Hemşerileriyle hasret giderdi.

facebook-paylas
Tarih: 11-10-2021 00:24

Başkan Akmeşe, Hemşerileriyle hasret giderdi…

Çüngüş ilçesinde hizmet atağı başlatan ve yoğun bir efor sergileyen Çüngüş Belediye Başkanı Ali Suat Akmeşe, dün merkezi Diyarbakır’da bulunan Çüngüş ve Köyleri Eğitim-Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Ahmet Bahçeci ve Başkan Yardımcısı Sinan Güldoğan tarafından karşılanan Belediye Başkanı Ali Suat Akmeşe, İzmir, İstanbul ve Bursa’da yaşayan ve Diyarbakır’a gelen hemşireleriyle bir araya gelerek, hasret giderdi.

Sohbet tadında geçen buluşmada hemşerilerine Çüngüş’te yaptığı ve yapacağı çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Akmeşe, “Birlik ve beraberliğimizin daimi ve istikrarın devamı için desteklerinizi bekliyoruz.  Belediye Başkanı olarak hizmetlere devam ediyorum. Koltuklar, makamlar gelip geçici, yarın görev süremiz dolduktan sonra beni sokakta gördüğünüz de selamlaşabilelim. İyi günde de kötü günde de hep birbirimize bakabilelim. Burada doğduk, burada öleceğiz. Hep yüz yüze bakacağız. Hemşerilerimizi her daim yapacağımız çalışmalar hakkında bilgilendireceğiz” diye konuştu.

Buluşma toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 




Bu haber 603 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI