Bugun...



Amedspor, KırşehirFKspor Maçına 3 Eksikle Çıkacak.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta Amedspor'da, Abdullah Dijlan Aydınnın Son oynan Sarıyer maçında sakatlanarak oyundan çıkan Dijlan’nın yapılan kontrolden sonra Adalesinde küçük bir yırtık menisküsünde dejeransyon tespit edilirken Erkan Saan ise sakatlıklarından dolayı kadroda yer alamayacaklar. Serkan Odabaşınında cezası devam ediyor.

facebook-paylas
Tarih: 24-01-2024 17:20

Amedspor, KırşehirFKspor  Maçına  3 Eksikle Çıkacak.

 

Taşkın Civelek

 

Amedspor geçen pazar günü sahasında oynadığı ve 3-1 yendiği Sarıyerspor  maçını unutarak, haftasonu  deplasmanda karşılaşacağı   Düzcespor maçı hazırlıklarına yoğunlaştı.

Teknik direktör Mesut Bakkal  nezaretinde çalışmalarını sürdüren yeşil – kırmızılı Takımın  oyuncuların antrenmanlarda gösterdikleri  hırs ve  performans yönetim ve teknik heyeti mutlu ediyor.

BİZ İŞİMİZE BAKIYORUZ RAKİPLERİN KONUMU BİZİ İLGLENDİRMİYOR

Amedspor’da  teknik  patron  Mesut Bakkal , bu hafta  deplasmanda oynayacağımız Düzcespor   sınavını da   kazanarak devam etmek istediklerini  söyledi. Bakkal  ,’’Serinin sürmesi iddiamızı kanıtlamak ve öz güven yükseltmek adına çok önemli’’ diye konuştu. İhtiyar Kurt ayrıca,oyuncuların performansından memnun olduğunu  ve  her maçta oyunlarını geliştirerek devam ettiklerini  İyi bir kadromuz var. Biz  İşimize  bakıyoruz rakiplerimizin konumları bizi i,ilgilendirmiyor bundan sonraki her maçımız  bizim için  derbi olarak görüyoruz, ‘’ dedi.

 




Bu haber 604 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI